Het is zomervakantie; tijd om iets leuks te doen! En iets nieuws, daar houden de jongens wel van. Ze hadden gehoord over Bounce Valley, een nieuw airpark vol met springkussen! En op nog geen 10 minuten rijden bij ons vandaan; ook wel eens leuk. Ben je benieuwd naar onze ervaringen?

Tip: boek hier jouw korting kaartje met korting voor Bounce Valley Enschede!

Het testteam

Ons testteam bestaat dit keer uit twee moeders en 4 jongens; 2 van 10 jaar en 2 van twaalf jaar. We ontvangst was prima! We hadden om 10u gereserveerd en die jongens stonden al te springen (haha). Geen probleem; wij waren als een van de eerste en ze konden gelijk door! Thuis hadden ze al wat filmpjes op YouTube gekeken, waardoor ze nog enthousiaster werden. Altijd leuk!

Het Park

Ze vonden de Wipe out heel erg leuk en ik heb ze ook regelmatig op de Pyramid zien klimmen. En eigenlijk vonden ze alles wel leuk en ze wisselden vaak af. In het begin was het echt heerlijk rustig, dat was wel luxe. Ze deden ook nog even verstoppertje; dat kan blijkbaar ook 😉 In totaal zijn er 8 spring gedeelten, die weer verdeeld zijn in verschillende attracties. Jong en oud; je zult je niet vervelen!

De toezichthouders

Terwijl het testteam druk bezig was, zochten de moeders boven een plekje uit. Je kunt ook beneden zitten, maar eigenlijk zie je dan veel minder. Nu hadden wij wel wat overzicht, maar toch ook weer niet teveel. Ze hebben een leeftijd dat je ze prima los kunt laten. Overigens zie je vanaf boven niet het hele gedeelte, dat is wel weer jammer.
Bij de bar bestelden wij wat te drinken voor onszelf. Voor de kinderen kozen wij voor de Bounce Booster, oftewel onbeperkt limonade. Per kind krijg je dan een glas waarmee ze water of limonade kunnen vullen. Op de foto’s zag het er wat gezelliger uit, maar het werkte prima!

De horeca

Je kunt er dus ook eten en drinken bestellen, maar hier valt nog wel wat te winnen. We bestelden voor 4 kinderen friet, maar dit duurde bijna 45 minuten. Terwijl het écht nog heel rustig was. En eigenlijk was het niet eens lekker, maar smaken verschillen. De bounce booster (limonade bar) is dus wel heel fijn om bij te boeken; omdat ze het natuurlijk echt warm krijgen! Ze krijgen ook een slush puppy en daar waren ze ook erg blij mee.

Goed te weten

  • Er was voldoende parkeerplek; en ook nog eens gratis!
  • De ‘bounce’ sokken zitten bij de prijs inbegrepen.
  • Zorg dat de ‘springers’ niet te warm aangekleed zijn; je gaat echt zweten!
  • Wees gewaarschuwd; kinderen willen hier niet weg!
  • Wat ons betreft echt voor herhaling waard!