Veters strikken; het is nogal een dingetje… Mijn zoon van 7 heeft er een hekel aan en daarom lukt het natuurlijk ook nooit. Maar ja, schoenen met klittenband, dat kan toch ook niet heel je leven! Gelukkig is er een oplossing; SHOEPS!

Nooit meer strikken

Volgens de reclame zou jet met SHOEPS van iedere veterschoen een instapschoen kunnen maken. Dat klinkt veelbelovend! Ze zijn gemaakt van elastische silicone. Er zitten er 8 in een doosje, je kunt er dus 4 in iedere schoen doen. We gaan aan de slag met de schoenen van Alec. In de schoen zitten 5 gaatjes, dus ik besluit de bovenste leeg te houden. Je vervangt de veter; deze moet je er dus in halen. Vervolgens doe je de SHOEP erin, op de foto zie je ongeveer hoe. Je moet misschien een beetje pielen, maar als hij er in zit, dan zit hij prima.

Het resultaat

Als ze eenmaal zitten ziet het resultaat er mooi uit! Alec doet gelijk zijn schoenen aan; dat gaat prima! Het is niet erg dat de bovenste rij niet dicht is, daardoor gaan ze waarschijnlijk ook net iets makkelijker aan. Inmiddels hebben we ze een week en Alec is er erg blij mee. Hij leert echt nog wel een keer om zijn veters te strikken; maar voor nu zijn wij hier heel blij mee!

Over SHOEPS

Kortom; SHOEPS zijn elastische veters die gemakkelijk in elke veterschoen, sneaker, nette schoen en sportschoen kunt doen, zodat je van elke schoen een instapschoen maakt. Doordat SHOEPS erg rekbaar zijn kun je ze gebruiken voor kinderschoenen en voor schoenen voor volwassenen. Dat hebben wij zelf niet geprobeerd, maar ze hebben erg veel rek. Ook leuk; je kunt de schoenen helemaal personaliseren met de verschillende kleuren en met de buttons in het midden. Het is dus helemaal geen ramp dat je geen veters kunt strikken; het resultaat is heel stoer!