Mijn huis is euh… soms best een beetje rommelig. Wij werken ook vaak aan de eetkamer tafel; ideaal maar het geeft ook rommel; nog meer rommel! Toen ik over de Leitz MyBox las, dacht ik…. zal dat een oplossing zijn?! We hebben het voor je getest!

Een rommeltje

Laten we eerst even vaststellen dat rommelig bij mij echt ‘rommelig’ is! Je hebt wel eens mensen die zeggen dat het een rommeltje is en dan denk ik ‘waar dan?!’. Neee…. bij mij is het echt een rotzooi. Ik kan vaak ook dingen niet meer terug vinden en achteraf gezien vind ik dat best vervelend. Maar ja, opruimen is gewoon lastig (voor mij dan 😉

Een rommeltje… met deze Leitz Mybox gaan we het opruimen!

Aan de slag

Ja, met deze mooie boxen gaat het vast goed komen, maar goed, we zullen wel op moeten ruimen. Uitzoeken dus! Ik zie al snel wat er in welke box kan en bijvoorbeeld de pennen en andere frutsels kunnen mooi in de draag/ sorteerbox. De grootste box is groot genoeg om tijdschriften en andere papieren in op te bergen. Fijn, want wij hebben regelmatig last van zilvervisjes en dan is het beter als het in plastic afgesloten zit. Maar je kunt ze voor zoveel meer opties gebruiken. Bijvoorbeeld in de badkamer of slaapkamer, het heeft gewoon ook een hele fijn luxe uitstraling!

Over de opbergdoos

Alle opbergdozen zijn stevig en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het heeft een hoogglans afwerking en naast wit hebben ze ook een andere kleur. Die van mij zijn grijs/wit, maar je hebt ze ook in roze/wit, blauw/wit en lime groen/wit. Er zijn ook kleinere afmetingen, die je weer makkelijk kunt combineren. Zo passen twee kleine dozen passen perfect bovenop een grote doos! De sorteertray past in de box en daar heb ik kleine spulletjes gedaan, die je gewoon bij elkaar wilt houden. Er zat ook een langwerpig bakje bij, dat ze ook sorteertray noemen. Ik noem het een pennenbakje; eindelijk al mijn pennen bij elkaar. Nou ja, voor nu 🙂

Het resultaat

Soms zeggen beelden meer dan woorden; ook in dit geval! Het staat zo fijn en opgeruimd. En ik kan overal nog goed bij, dat is ook wel erg handig. Als ik met mijn administratie bezig ben, dan pak ik de box met papierwerk; die ik de rest van de tijd mooi kan laten staan. Ik ben er heel blij mee!

Het resultaat; heerlijk opgeruimd met Leitz 🙂