Jaaaa, wat een geluk! Ik mag een review schrijven over de super leuke armbandjes van Mie Toe. Met een dochter die gek is op armbandjes en dat soort dingen, moet dat geen probleem zijn.

Post

Het armbandje kwam met de gewone post, het pakketje past heel makkelijk door de brievenbus heen. Het zat in een luchtenvelop, dus goed en netjes verpakt. Toen ik het uit de envelop haalde viel het mij gelijk op dat het leuk ingepakt is. Zoals je op de foto kunt zien, in een doorzichtig zakje waar een folder in zat. Het armbandje zat nog in een apart zakje, net dicht geplakt met een sticker van Mie Toe.

Armbandje

Het armbandje dat wij mochten testen is van de Bow collectie en wij kregen de lichtblauwe. Maar er zijn nog meer collecties, zoals de Heart, Diamond, Star, Lotus en Alphabet. In verschillende kleuren. Eerste indruk: superleuk armbandje. Het armbandje is met een  strikje-bedeltje eraan en een Mie Toe logo. Ziet er heel stijlvol uit. De steentjes zijn glas kralen, de bedeltjes zijn verzilverd. De glaskraaltjes zijn geregen op sterk elastiek. Mijn dochter heeft hele smalle polsen, maar ondanks dat blijft het armbandje gedurende de dag goed zitten. Groot pluspunt!

mie-toe

Prijs

De prijs-kwaliteit van vind ik heel erg netjes. De armbandjes kosten euro 7,95. Een mooie prijs, zo blijft het leuk om er nog eens een paar bij de kopen. De armbandjes zijn via verschillende webshops te bestellen, maar ook in bepaalde winkels. Voor meer informatie kijk op Mie Toe!

Mijn dochter en ik zijn heel enthousiast over deze armbandjes en ik ga er zeker nog een paar bestellen voor haar. Leuk om samen te dragen, maar zeker net zo leuk om ze apart te dragen. Wat vinden jullie ervan?