Het duurt mij ons nog even; maar wij zijn aan het aftellen naar de vakantie! Vorig jaar zijn wij naar Wales op vakantie geweest en dit jaar gaan wij naar Duitsland. Natuurlijk met de auto! Een beetje ontspanning op de achterbank is dus geen overbodige luxe. De oplossing? Lees verder!

Ideaal vakantiepakketje

Een vakantiepakketje voor op de achterbank; Warner Bros. Home Entertainment heeft het! Speciaal voor kinderen om precies te zijn; een dvd pakketje, bestaande uit 4 avontuurlijke DVD’s voor jongens en meiden. De gloednieuwe DVD’s LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu S6, Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek, Jetsons & WWE: Robo-Wrestlemania en DC Super Hero Girls: Intergalactic Games. Hier zijn ze dus wel even zoet mee.

LEGO Ninjago

Bij ons thuis is vooral LEGO Ninjago favoriet er wordt met smart uitgekeken naar de nieuwe Ninjago film die na de zomer uitkomt. Tot die tijd is er in ieder geval een nieuwe dvd LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu S6. Of je nu met het vliegtuig, de boot of auto op vakantie gaat; hier zijn ze wel even zoet mee.

Tom & Jerry

Tom & Jery kennen ze nog niet zo goed, maar ik weet zeker dat ze dit gaaf gaan vinden. Bij deze film; Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek, is alertheid van belang! Tom & Jerry helpen op hun eigen manier Charlie Bucket te voorkomen dat een speciaal snoepje uit de chocoladefabriek wordt gestolen. Slagen zij hierin?

Ook leuk

In Jetsons & WWE: Robo-Wrestlemania, moet de familie Jetson terugkeren naar onze tijd om de WWE-sterren van nu om hulp te vragen bij het verslaan van het worstelrobotleger van de toekomst. Ook meiden worden op de proef gesteld in DC Super Hero Girls: Intergalactic Games. Gelukkig zijn in deze film al je favoriete superheldinnen erbij: Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Bumblebee, Poison Ivy, Katana en Harley Quinn!

Deze DVD’s mogen zeker niet ontbreken tijdens de autorit of in het vliegtuig naar de vakantiebestemming!