Het is vakantie! Ik heb er weken naar uitgekeken, naar gesmacht zelfs! Maar nu dag drie er alweer bijna op zit realiseer ik mij; vakantie is ook een soort werken 😉 Er lekker op uit met de kinderen is heerlijk; maar laten we eerlijk zijn; er kan ook best een prijskaartje aan hangen. Daarom; 5x goedkope uitjes in de vakantie!

Mega Splash Tubing

Dit heb je nog nooit gedaan; op een tubing-band roetsj je naast elkaar naar beneden en eindig je in het water. Er zijn meerdere banen naast elkaar dus wie competitief is aangelegd is hier aan het spannende adres. Met Groupon is er een leuke korting voor dit uitje; zeker even kijken bij Mega Splash Tubing.

LEGO bouwen bij Brick King

Natuurlijk heb ik al eerder over Brick King LEGO verteld; de beste LEGO winkel in Nederland 🙂 In de vakantie zijn er veel leuke activiteiten, zoals bouwwedstrijden en zelfs een LEGO Friends middag. De activiteiten zijn meestal gratis; bekijk hier de kalender.

Villa Zebra met poffertjes

Ken jij Villa Zebra al? Het is een kindermuseum voor aanstaande kunstliefhebbers en kunstenaars van 3 t/m 12 jaar.

Peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar worden er vermaakt met ZELF!, een ruimte met prikkelende installaties, speciaal gemaakt voor peuters en kleuters. De kinderen gaan op reis in ‘De Buitenwereld’ en vinden hun weg door de jungle op ‘Het Eiland’ en beklimmen het podium in ‘Circus Gibra’. ‘Het Laboratorium’ biedt de mogelijkheid om te experimenteren en in de ‘Tangramkat’ worden tangramfiguren gemaakt. Kinderen volgen tijdens ZELF ook een kleine workshop ‘ADEM IN!’. Voor kinderen van 7 tm 12 is er een ander programma; ook erg leuk!

Ook leuk om te doen;

https://www.groupon.nl/deals/skidome-rucphen-terneuzen-2
https://www.groupon.nl/deals/icekart-rucphen
https://www.groupon.nl/deals/indoor-skydive-roosendaal-2
https://www.groupon.nl/deals/ripleys-amsterdam-2