Van Greetz kregen mijn zus en ik de vraag om een review te schrijven over de chocolade die je bij hen kunt bestellen. Nou, als chocolade liefhebber vind ik dat helemaal geen probleem. Gewapend met een bord vol chocola en een kop thee erbij, gingen we aan de slag!

Australian Eggsclusive Easter Eggs

Onze absolute nr 1, Australian Eggsclusive Easter Eggs. Wat een heerlijke chocola vinden wij dit. Het zijn paaseieren, maar dan echt even anders. De chocola is heerlijk romig en erom heen zit ook nog een laagje suiker. Dit geeft het geheel een lekkere bite. Er zitten er 25 easter eggs in een doosje en in de smaken puur, melk en wit. Superleuk om iemand cadeau te geven voor de Pasen of gewoon lekker voor jezelf te kopen.

Lindt Pralines Du Confiseur

Onze nummer 2; Lindt Pralines Du Confiseur. In deze doos zitten maar liefst 48 chocolaatjes in verschillende smaken en vormen. Er zitten smaken in zoals:

  1. Creme brulee
  2. Praline
  3. Nootjes

Doordat ze niet zo groot zijn, kan je lekker veel smaken proberen. En dat hebben wij dan ook gedaan 🙂 Zelf vond ik de smaak creme brulee echt heel erg lekker, het ziet eruit als een crème brûlée, maar belangrijker nog, het smaakt er ook nog een echt naar.

review5

Australian Dreamer

Onze nummer 3; Australian Dreamer. In deze doos zitten maar liefst 25 vierkante chocolaatjes in de smaken melk, puur en wit. De vullingen zijn heel bijzonder qua smaakt en anders dan andere chocolaatjes. De chocolaatjes zelf zien er uit als kleine schilderijtjes, prachtig versierd en elke smaak heeft een andere afbeelding erop. Deze unieke chocolaatjes maken van elke gelegenheid een feestje. De smaak met sinaasappel en kokos vond ik echt verrukkelijk, zoet en een vleugje fris.

Chocolate Company ‘Nuts about your Bombons’

En onze nummer 4; Chocolate Company ‘Nuts about your Bombons’. Ook in deze doos vind je 25 chocolaatjes in 5 verschillende smaken. De smaken die in deze doos zitten zijn:

  1. Precious Pistache
  2. Wonderful Walnut
  3. Handsome Hazelnut
  4. Pretty Pecan
  5. Awesome Almond

Deze chocolaatjes zijn allemaal in de vorm van een hartje met een natuurlijke andere kleur. Het zijn allemaal notensmaken, maar er zitten geen hele noten in. Ze zijn verwerkt in de vulling.

Alle chocolaatjes zitten in een supermooie verpakking, dat is alleen al de moeite waard. De prijzen verschillen per doos, van hele dure tot hele betaalbare. Voor ieder wat wils. Als je iemand wilt verrassen met echt lekkere chocolade, dan zijn dit echte aanraders. En Greetz verstuurt ze heel mooi per post; handig als je het niet persoonlijk cadeau kunt doen!

P.S. Er volgt volgende week een winactie! Weet jij al welke chocolade je zou willen winnen?!