Een tijdje geleden heb ik mij aangemeld voor de Mama Blog Swap, Feestdagen editie. Ik had wel eens van een swap gehoord, zo’n leuk idee! Maar dit was dus mijn eerste; lees je mee?

De deurbel

Eerder deze week ging de deurbel, rond een uur of half 10 ‘s avonds. Het was de postbode; hij had waarschijnlijk heel veel pakketjes om te bezorgen! Hij had een superkleurig pakketje voor mij; om helemaal blij van te worden 🙂 Ik maakte de verpakking open en zag dat er allemaal leuke kado’tjes in zaten; apart ingepakt. Leuk en wat een werk! Inpakken is mijn sterkste ding niet, dus dat was het eerste wat ik dacht hihi. Ik besloot mijn nieuwsgierigheid toch te bedwingen en niet alles in een keer uit te pakken. Geduld te hebben dus én dat is niet mijn sterkte kant.

Uitpakken

Vanmorgen zagen mijn zoontjes de ingepakte cadeautjes al snel, maar we waren aan de late kant en ik had eigenlijk geen tijd om ze uit te pakken. Maar daar namen ze natuurlijk geen genoegen mee; wat zit er in die pakjes! Eigenlijk begrijp ik dat natuurlijk heel goed én was ik ook heel nieuwsgierig, dus ze mochten allebei een pakje uitpakken. Ik had er wel bijgezegd dat het voor mij was, je weet tenslotte niet wat er in zit. Maar ze hadden allebei geluk; Ryan pakte een pakje knikkers uit en Alec een heel mooi notebook. Het notebook was natuurlijk voor mij bedoeld, maar Alec vond het heel mooi en had er allemaal wilde ideeën voor. Die zie ik dus niet meer terug!

Toch nog even snel

De rest van de cadeautjes zouden we vanavond uitpakken, nadat ze uit de bso kwamen. Stiekem keken we wel snel verder en probeerden we al een beetje te raden wat er in zou zitten. Zo was Ryan er van overtuigd dat er een tube tandpasta in zou zitten 🙂 Verder zag ik nu ook de brief van Miriam van Meer van Mir, mijn swapmaatje! Maar zoals gezegd, we hadden nogal haast, dus de rest moest nog even wachten.

En de rest

De jongens waren het uiteraard niet vergeten en toen we thuis kwamen stormden ze gelijk op de andere cadeaus af. En wat ben ik verwend! Lekkere thee, een mooi thee lichtje, een heerlijke reep Milka chocolade Oreo en nog veel meer! Om te ontspannen zoals Miriam in haar briefje schrijft. Dat gaat zeker lukken! Na het uitpakken ben ik natuurlijk eerst even op het blog van Miriam gaan snuffelen; extra leuk nu! Ik zie nu dat mijn foto’s een beetje donker zijn, ik zal morgen kijken of ik ze beter kan krijgen 🙂

mama swap

1) Uitpakken! 2) wat een leuk kado’s! 3) Teleurgesteld dat die reep voor mama is! (ahhh mag ik een stukje 🙂

Mijn swap

Mijn swap heb ik vandaag pas op de post gedaan; ik hoop zo dat ze het leuk vind! Hebben jullie ook meegedaan met een swap? En wat vonden jullie hiervan?!