Disneyland Paris onthult nieuw beeld van het langverwachte Marvel-themagebied dat naar het Walt Disney Studios Park komt

De Marvel Superhelden krijgen een permanente aanwezigheid in Europa’s nummer één toeristische bestemming

Disneyland Paris, 10 december 2018 – Vandaag heeft Disneyland Paris een nieuw beeld onthuld van het onlangs aangekondigde Marvel-themagebied dat naar het Walt Disney Studios Park komt. In dit nieuwe gebied kunnen de gasten vele superhelden op nieuwe en spannende manieren tegenkomen, van Doctor Strange tot Spider-Man. Gasten zullen ook de laatste nieuwigheden van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp ervaren en zij kunnen samenwerken met Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en vele anderen.

Naast onvergetelijke heroïsche ontmoetingen, spectaculaire nieuwe attracties, spannende entertainment en eetgelegenheden wordt de attractie Rock’n ‘Roller Coaster getransformeerd tot een razendsnel en hyper kinetisch avontuur.

Als onderdeel van een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro is dit spectaculaire gebied de eerste stap in de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Een van de gebieden van het park zal volledig worden getransformeerd, waardoor de Marvel Superhelden permanent aanwezig zijn in Disneyland Paris. Met legendarische verhalen, meer actie en avontuur door innovatieve technologie, en zowel binnen als buiten shows en entertainment, zal deze unieke ervaring het Walt Disney Studios Park tot een must-do voor gasten van alle leeftijden maken.

Het totale uitbreidingsplan bestaat uit drie nieuwe gebieden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars met meerdere nieuwe attracties en live entertainmentervaringen. Deze ambitieuse ontwikkeling brengt de wereldberoemde verhalen en iconische personages uit deze drie populaire franchises tot leven.

Fans hoeven niet te wachten op de opening van het nieuwe gebied om meer Marvel in Disneyland Paris te beleven. Na het eerste Marvel Superhelden Seizoen afgelopen zomer keren Captain America, Spider-Man, de Guardians of the Galaxy en Black Widow in 2019 terug voor een tweede editie vol epische avonturen. Tijdens deze nieuwe editie zullen ook Captain Marvel en de geliefde Groot uit Guardians of the Galaxy aanwezig zijn, terwijl ze zich allemaal voorbereiden op het opzetten van hun toekomstige basis in Disneyland Paris. Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, dat in 2020 wordt geopend. Het wordt het eerste Disney Hotel dat de geschiedenis en de spannende wereld van Marvel zal tonen.

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), acht Disney Hotels & Resorts, twee full-service congrescentra en een 27-holes golfbaan. De bestemming omvat verder Disney Village – één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.