Vandaag is het een speciale dag; 29 februari! Een mooi moment op mijn favoriete blogs van februari met jullie te delen!

Bij opa en oma mag alles

Op lifesabout.nl kwam ik het artikel ‘Bij opa en oma mag alles‘ tegen én dat is helemaal waar! Alec en Ryan weten precies hoe een dag bij opa en oma er uit ziet; naar de bakker, de slager en misschien zelfs wel een cadeautje. Feest dus om te logeren bij opa en oma, maar als je langer gaat is het wel anders. Ik zal hier binnenkort ook eens over bloggen. Feit is; bij opa en oma mag alles!

Vertellen dat je zwanger bent

Vertellen dat je zwanger bent, want vond ik dat speciaal! Bij de eerste vertelden wij het een beetje plompverloren hihi, de tweede keer had Alec een t-shirt aan met het grote nieuws. Op allesoverzwangerschap.nl hebben ze een aantal originele manier; echt heel erg leuk!

Lego labyrinth

Hier wordt graag met LEGO gespeeld, heeel erg graag! Mijn man heeft zelf ook een LEGO webshop, wellicht komt het hierdoor 😉 Ze vinden het vooral leuk om het te bouwen, maar echt creatief zijn is soms nog best lastig. Bij Mamaliefde zag ik een LEGO labyrinth, geweldig! Ik heb het nog niet met de jongens uitgeprobeerd, maar dit ga ik zeker doen.

De babyshower die Carice verpest

Eigenlijk heb ik nog nooit een aflevering van Game of Thrones gezien; maar ik vind het supergaaf dat Carice er in mee speelt! En ik ben gek op babyshowers; dus dit filmpje maakt mij wel heel erg nieuwsgierig; Carice die een babyshower verpest. Dat babyshower cadeau wat ze geeft; geweldig!

Het concert van K3

Heerlijk om te lezen; hoe Miranda van Thuisleven.com haar dochters fopt zodat ze geheel onverwachts bij een K3 concert staan! Ik kan mij helemaal voorstellen hoe heerlijk het is om die meiden die hints te geven; ik zou het zelf ook kunnen! Heerlijk om te lezen dus en stiekem ben ik ook wel een beetje jaloers, want ik zou ook wel naar het concert willen. Helaas heb ik drie mannen thuis, hoewel ik zeker weet dat ze het geweldig zouden vinden. Gelukkig kan ik even meegenieten door het verhaal van Miranda.

Wat zijn jouw favoriete blogs van afgelopen maand? Laat ze gerust achter in de comments, dan neem ik een kijkje. Het kan natuurlijk ook jouw eigen artikel zijn :)