Een aantal maanden geleden zag ik op Facebook een bericht over een mamablogswap kersteditie 2016. Wat een leuk idee, dacht ik gelijk. Daar ga ik mij voor opgeven.

Kerstpakket

De bedoeling is dat je loodjes trekt en voor diegene, wiens loodje jij trekt, een kerstpakketje samenstelt. Ik mocht een pakketje samenstellen voor degene die het organiseerde, Linda van mamaliefde, extra spannend dus. Hopelijk vind ze het net zo leuk als dat ik het vond.

Cadeautjes

Vorige week was het dan zover, de postbode stond op de stoep met een mooi ingepakte doos. Helaas, nog even wachten voordat ik het mocht uitpakken. Een paar dagen later was het zover. Wow….. wat een leuke dingen zitten erin. Lekker body scrub en body butter van de Bodyshop, een superleuk gebreid etuitje en ook aan de kinderen is gedacht. Een dvd die we in de kerstvakantie zeker gaan kijken. Verder nog een heerlijk leesboek, over de kerst en een kookboek! Echt zo leuk allemaal.

 

 

Afzender

Ik was natuurlijk wel heel erg benieuwd wie dit leuke pakketje voor mij heeft samengesteld. En dat was Yvonne van Kidzblogger. Ze blogt over van alles en nog wat, van kinderen tot koken tot uitstapjes die leuk zijn om te doen of juist niet. Ik vind het een hele leuke blog en als je deze nog niet kent, zou ik snel een kijkje gaan nemen!

Volgend jaar doe ik zeker ook weer mee!!!