Cadeautjes krijgen is leuk! En dat is ook zo leuk aan december; inclusief het kerstpakket wat veel mensen van hun werkgever krijgen. En als je geen werkgever hebt, ja, dan dus ook geen kerstpakket! Maar daar hebben ‘wij bloggers’ gelukkig een oplossing voor; onze eigen kerstswap!

Kerstswap

Vorig jaar deed ik ook mee aan de swap; zo leuk! Ook dit jaar werden er ‘lootjes getrokken’, voor wie je een soort kerstpakketje moest samenstellen. Ik kreeg op mijn beurt ook weer een feestpakket; heerlijk! Ik heb een pakket voor Joyce van MamaKletst samengesteld; ik ben benieuwd wat ze er van vond!!

Verwennerij

Zo’n 2 weken geleden kreeg ik mijn pakket al; in een mooi versierd pakketje! Nergens kon ik zien van wie het was of wat er in zat! Afgelopen week mochten we het eindelijk opmaken en dat deed ik natuurlijk met de kinderen. Wat een feest, al begrepen ze niet helemaal waarom we ‘zomaar’ cadeautjes kregen hihi.

Het was een heus verwenpakket, met eigenlijk teveel om op te noemen! Leuke stickers, puzzels en een Disney spaarpot voor allebei mijn jongens; leuk!! Ze waren trouwens minstens net zo blij met de mal waarmee je chocolaatjes kunt maken en de chocolade om dit te doen! Dat gaan wij met kerst dus zeker doen! Het pakket is helemaal compleet; inclusief supergaaf keukenschort, ‘uitliklepels'(of hoe heten die?!) en een oogappel mix. Ook leuk; een sneeuwpopje met leuke tekst; die heeft gelijk een mooi plekje in de kerstopstelling gekregen hihi.

Mama’s met thee

Ook niet onbelangrijk; de afzenders! Mama’s met thee, bedankt voor het mooie pakket!! Toepasselijk; omdat zij ook twee bloggende zussen zijn, net als wij. En de mama’s Marijke en Hanneke doen hun naam natuurlijk eer aan; er zat ook heerlijke thee bij met twee thee zakjeshouder. Handig voor het blogoverleg met mijn zussie.

Als jullie het blog van Mama’s met thee nog niet kennen, dan moeten jullie zeker even een kijkje nemen! Al is het alleen maar om te kijken wat voor mooi pakket zij hebben gehad hihi. En dames, nogmaals bedankt!!!

Deze swap werd georganiseerd door Linda van Mamaliefde; waarvoor dank. Het was weer genieten!

P.S. Sorry voor de donkere foto’s; het was al uitgepakt voordat ik klaar zat hihi