Van de week kwam er wel een heel leuk pakketje met de post. Een pakketje van L.O.L. Surprise dat brengt hierin huis gelijk een feest! Toevallig was er een vriendinnetje van mijn jongste dochter; wat extra leuk was!

L.O.L. Surprise verrassingen

Is dat even met je neus in de boter vallen; zo’n leuke verrassing tijdens het logeren. In het pakket twee nieuwe L.O.L. Surpise world travel ballen en een L.O.L. surprise OMG World Travel Sunset mode pop met maar liefst 15 verrassingen. Verder zat er ook nog een leuke pyjama, shampoo en bad/douche gel in. Dit alles staat bij ons zeker garant voor een leuke middag.

L.O.L. Suprise!

Samen openen

De twee meiden gingen eerst samen de L.O.L. ballen openen. En stiekem denk ik dat het uitpakken voor de ballen de grootste kracht is van dit concept. De spanning van welk poppetje blijven de meiden hier zo aantrekkelijk vinden van de L.O.L. surprise ballen.
Er kwamen twee verschillende poppetje uit de ballen met weer leuke accessoires. Daarna moest er natuurlijk gelijk uitgeprobeerd worden wat er bij één van de ballen gebeurde met warm of met koud water. De verandering van de kleur van het haar tussen warm en koud was hier heel geslaagd. Het andere poppetje kan gaan huilen als je haar met het flesje water hebt gegeven.

L.O.L. surprise OMG World Travel Sunset

Daarna was de grootste doos aan de buurt; de L.O.L. surprise OMG World Travel Sunset. Stiekem hier wel een beetje onenigheid wie hem open mocht gaan maken. Ik zal er maar niet bij zeggen hoe oud mijn oudste dochter al is maar conclusie is dat L.O.L. surprise voor alle leeftijden nog leuk is. De grote pop zit zeker ook in een mooie verpakking (herbruikbare speelset) wat de sfeer van World Travel zeker eer aan doet. Je weet bij deze verpakking welke pop je koop, wat stiekem wel het voordeel heeft dat je geen dubbelen kan krijgen. Dit is in het verleden nog wel eens gebeurd bij ons (gelukkig waren er genoeg vriendinnetjes in de buurt om te ruilen!)
De pop is na openen gelijk zichtbaar, maar er zitten ook hier kleine pakketjes bij die je moet gaan openen. Het surprise moment is dus ook bij deze pop zeker aanwezig. Naast een mooie modepop Sunset hebben ze er leuke mode en accessoires bij gekregen in een reisthema zoals bagage die echt open kan, een nekkussen, zonnebril en paspoort.

Met dit mooie pakket met drie poppetje hebben ze hier thuis weer uren plezier om alvast weer heerlijk in de vakantie sferen te komen. Van modeshows tot strand feest ze kunnen de poppen weer mooie nieuw avonturen laten beleven. Stiekem zouden we toch allemaal af en toe even lekker weg willen dromen en onze fantasie de vrije loop te laten.