Als echte Disney fan kon dit bericht ons natuurlijk niet ontgaan; je kunt namelijk in een echt Winnie de Pooh huis logeren. Winnie de Poehs huis in het Honderd Bunderbos kan geboekt worden via Airbnb als onderdeel van Disney’s festiviteiten voor het 95-jarig jubileum van het populaire personage.

Winnie de Poeh 95 jaar

Een huis op maat van Disney’s Winnie de Poeh in het echte Honderd Bunderbos via Airbnb
De officiële Disneyillustrator van Winnie de Poeh richtte het huis in, speciaal voor het 95-jarig jubileum van Winnie de Poeh.
Het huis ligt in Ashdown Forest, de inspiratie voor A.A. Milne’s Honderd Bunderbos, en opent volgend weekend zijn deuren zodat een beperkt aantal gezinnen kunnen genieten van een honingzoete vakantie.

Winnie de Poehs huis in het Honderd Bunderbos kan geboekt worden via Airbnb als onderdeel van Disney’s festiviteiten voor het 95-jarig jubileum van het populaire personage.

Over het logeerhuis

De Bearbnb ligt in Ashdown Forest en is geïnspireerd op A.A. Milnes originele verhalen over het Honderd Bunderbos. De Bearbnb biedt twee afzonderlijke verblijven aan, waarbij telkens tot vier Winnie de Poeh-fans tegelijk zich volledig kunnen onderdompelen in de legendarische wereld van Poeh en zijn vrienden.
De gastheer van dit Airbnb-verblijf is de officiële Disneyillustrator van Winnie De Poeh: Kim Raymond. Hij richtte de Bearbnb volledig in en tekent de iconische beer al meer dan 30 jaar. Kim gebruikte de originele decoraties van E.H. Shepard als inspiratie om Poehs huis tot leven te brengen en vertelt: “Ik illustreer al dertig jaar Winnie de Poeh en ik laat me nog steeds inspireren door de klassieke decoraties van E.H. Shepard en de recentere Disney-verhalen. De Bearbnb is een unieke ervaring die de charme van Poeh tot leven brengt voor de fans. Tegelijkertijd is het een eerbetoon aan de originele avonturen die al 95 jaar zo belangrijk zijn voor veel mensen.”
De op maat gemaakte ‘Bearbnb’ en het volledige verblijf ? enkel te boeken via Airbnb ? werden volledig afgestemd op de vrolijke avonturen van Poeh, Knorretje, Teigetje, Iejoor en hun vrienden:

Leuke details

Het huis is gebouwd met zichtbare boomtakken rond de deuropening met ‘Mr. Sanders’ erboven gegraveerd
Gastheer Kim Raymond ontwierp het unieke behangpapier
Als de gasten een kijkje nemen in de keukenkasten, vinden ze planken vol honingpotten

Naast de charmante referenties naar de originele verhalen van Poeh is het huis ook volledig uitgerust voor een ontspannend familieverblijf, met een tweepersoonsbed op de begane grond en twee comfortabele eenpersoonsbedden op de mezzanine. De lounge is volledig ingericht met een gezellige zithoek en een eetgedeelte waar gasten kunnen genieten van een ‘likseltje’ honing of twee. Tijdens hun verblijf worden de gasten getrakteerd op een rondleiding door het originele Honderd Bunderbos, een spelletje stokjes gooien van de brug die in vele van Poeh’s verhalen voorkomt en een honing-geïnspireerde maaltijd gemaakt met lokale ingrediënten.

Huisregels

  • Lollifanten zijn absoluut verboden in huis
  • Geen vingers in de honingpotten
  • Een ‘likseltje lekkers’ om elf uur ‘s ochtends wordt sterk aangemoedigd
  • Een spelletje Poeh-stokjes is verplicht
  • Meerdere dutjes per dag zijn toegestaan
  • Geen huisdieren (behalve Roes, Teigetjes, Iejoors, Knorretjes en Poeh-beertjes)
  • Tot vier gasten per verblijf; maximaal drie kinderen
  • Verboden te roken, daar worden de bijtjes niet blij van
  • Om veiligheidsredenen is het aanbevolen dat enkel gasten van 6 jaar en ouder in de eenpersoonsbedden op de mezzanine slapen. Voor jongere gasten kan op de begane grond een kinderbedje of logeerbedje worden geplaatst

Bekijk de ‘Bearbnb’ op Airbnb via airbnb.com/winniethepooh.