Dit artikel wordt gedurende de hele maand aangevuld!

We Baby Bears

We moeten nog even wachten, maar volgende maand komt er een nieuwe serie op Cartoon Network! We Baby Bears, geproduceerd door Cartoon Network Studios, is de spin-off van de populaire Cartoon Network serie We Bare Bears. Deze gloednieuwe serie volgt de geliefde broers Grizz, Panda en Ice Bear in hun jongere jaren. Ze reizen in een magische doos naar fantastisch nieuwe werelden, op zoek naar een plek die zij thuis kunnen noemen. We Baby Bears is een serie dat kinderen meteen in hun harten zullen sluiten, door de aandoenlijke maar tegelijkertijd zeer avontuurlijke baby beren. We Baby Bears is vanaf 18 april doordeweeks om 15:25 uur te zien op Cartoon Network.

Piraten van Hiernaast

Goed nieuws, want het mega-vermakelijke tweede deel van De Piraten van Naast is vanaf 20 april in de bioscoop te zien. En het aftellen kan nu al beginnen, want de distributeur Dutch FilmWorks maakt vandaag de poster en de trailer bekend.

In De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant wordt de rust in Zandwijk opnieuw verstoord, ditmaal omdat er ninja’s in de straat komen wonen. Naast vaste gezichten als Egbert-Jan Weeber en Tygo Gernandt, maakte Dylan Haegens gisteren bekend opnieuw de stem in te spreken van de papegaai van piratenkapitein Hector Donderbus. Nieuw is dat ook zijn vriendin Marit Brugman in deze film te horen zal zijn. Zij gaf haar stem aan de (rode) papegaai van Donderbus’ aartsrivaal Knokige Krelis.

Bekijk hier de trailer