HEMA heeft zin in de zomer en introduceert een compleet vernieuwd buitenspeelassortiment. Geniet van de zon op een van de nieuwe, kleurrijke luchtbedden of vermaak je buiten met een van de XL buitenspellen. De gehele buitenspeelgoed collectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen in en via hema.nl.

Straatkunstenaar

Versier de hele buurt met de nieuwe soorten stoepkrijt, inclusief handige tools, van HEMA. Zoals vijf verschillende kleuren glitter stoepkrijt, neon stoepkrijt, glow in the dark stoepkrijt en multi colour stoepkrijt. Daarnaast heeft HEMA ook bijzonder 3D stoepkrijt, waar je met de bijbehorende bril de gemaakte tekening in 3D kan zien. Om de tekeningen nog preciezer te maken kun je gebruik maken van een speciaal stoepkrijt sjabloon en een stoepkrijt houder.

Opblaashelden

Ook dit jaar sieren de HEMA opblaashelden menig zwembad en wordt het assortiment aangevuld met een aantal extra iconen. Dobber rond op een opblaasbare Takkie, rookworst of tompouce of kies voor een van de nieuwe figuren zoals een ananas, de stroopwafel of het ijsje. De opblaashelden zijn niet alleen geschikt om op te relaxen in het zwembad maar lenen zich ook erg goed voor de leukste vakantie foto’s.

Spellen, zand- en waterpret

Voor verkoeling tijdens de warme zomerdagen heeft HEMA een ruime collectie aan waterspeelgoed. Zoals een XL waterpistool, een spannend spel met waterballonnen en een opblaasbaar zwemkasteel. Bouw de mooiste kastelen en torens van zand met al het zandspeelgoed. Teveel om mee te sjouwen naar het strand? HEMA biedt nu ook een handige opvouwbare bolderkar, waar je met gemak al het speelgoed in kwijt kan. Kinderen hoeven zich niet meer te vervelen met de HEMA buitenspellen. Ga de strijd met elkaar aan met XL mikado of XL domino, tennis of darten.