De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur, veilig vermaak onderweg met de tablets van Kurio! Voor elke ouder is reizen met jonge kinderen een uitdaging. Uren in de auto onderweg naar de wintersport of in het vliegtuig naar de zon, hoe ga je er voor zorgen dat de kids zich vermaken tijdens de reis?

Natuurlijk zijn kleurtjes en wat lievelingsspeeltjes goed om mee te nemen op reis, maar de Kurio kindertablets zorgen voor een rust moment op de achterbank of in de vliegtuigstoel. Er zijn talloze apps te installeren via de Google Play Store die zorgen voor uren speelplezier.

Mooi uitgerust

De Kurio tablets zijn allemaal uitgerust met het Kurio™ Genius internetfiltersysteem dat meer dan 32 miljard URL’s filtert, zodat jouw kind niet in aanraking komt met kind onwaardige content en zich altijd in een veilige online omgeving bevindt. De tablets kunnen tegen een stootje door de kleurrijke bumper die ook nog eens spatwaterproof is. De tablets draaien op Android 8.1 Go.

Als ouder wil je liever niet dat je kind té lang op het apparaat speelt of het gevecht aangaan wanneer de speeltijd erop zit. Kinderen vinden tijdsafspraken lastig, daarom kan je op elke Kurio™ tijdslimieten instellen. Wanneer de speeltijd erop zit geeft de tablet dit aan en zal deze vanzelf uitgaan. Het kind weet waar hij/zij aan toe is, zonder discussies of eindeloze seintjes te geven en kan weer even iets anders gaan doen.

De verschillende Kurio tablets

Er zijn 3 verschillende Kurio tablets:

• De Tab Connect Studio 100 met gratis preloaded Studio 100 app. Hij is er in roze en blauw en heeft een 7 inch scherm. Geheugen 16 GB uit te breiden met 128GB. Adviesverkoopprijs 119,99

• De Tab Lite, een wat lichtere variant in 3 mooie pastel tinten met scherm van 7 inch. Geheugen 8GB uit te breiden met 32 GB. Adviesverkoopprijs 99,99

• De Tab XL met groot scherm van 10 inch en een wat stoerdere look voor kids vanaf 6 jaar. Geheugen 16 GB, uit te breiden met 256 GB. Adviesverkoopprijs 149,99

De voordelen

Alle voordelen van de Kurio Kindertablets nog even op een rijtje:

  • Tijdslimieten instellen
  • Veilig surfen door internetfilters
  • Activeer Blue Light Filter
  • Knoeiproof
  • Altijd in contact met je kind met de Kurio Connect app
  • Gratis preloaded Studio 100 app bij de Tab Connect

Onderweg zijn de accessoires niet te missen. De Kurio Headphone zorgt er voor dat jouw kind geen last heeft van geluiden van buitenaf en mooi meegenomen is natuurlijk dat de rest van het reisgezelschap ook geen last heeft van de tablet geluiden. Bovendien is de koptelefoon uitgerust met geluidsbegrenzing.
Ook de Car kit mét oplaadfunctie is in de auto een hele fijne toevoeging!
Om de tablets veilig te vervoeren heb je keuze uit verschillende sleeves en cases. De harde cases kan je ook nog eens gebruiken als houder voor je tablet, ideaal voor in het vliegtuig!

Vanaf nu wordt jullie reis een stuk aangenamer met behulp van de Kurio kindertablets!