Misschien was het je al eens opgevallen; wij zijn gek op de bioscoop! Het is gewoon een leuk uitje dat bijna altijd kan. Als het slecht weer is, maar zeker ook als het heel erg warm is!

Veel films

En gelukkig is er deze zomer genoeg keuze in de bioscoop! Finding Dory moet je echt gezien hebben en dat geld ook voor Huisdierengeheimen. Ice Age, De GVR en Meester Kikker heb ik nog niet gezien, dus we hebben nog wat te doen deze zomer. Wij gaan bijna altijd naar Pathé De Kuip; dat is gewoon de beste bioscoop. En deze zomer hebben de kinderen geluk; er is de Pathé Kids Zomerbios.

Pathé Kids Zomerbios

Natuurlijk draaien er nog meer films in de bioscoop, maar bij Pathé is het extra leuk om een van deze films te kijken. Op vertoon van je kinderticket krijg je een Pathé Kids Zomerbiosboekje én sticker om in je boekje te plakken. Na afloop van de film krijg je op vertoon van de sticker in je boekje een superleuk cadeautje van Pathé (op=op). Leuk of niet?!

Hier een korte beschrijving van de films die mee doen!

vanaf 29 juni: FINDING DORY (originele en NL versie, ook in 3D)

In Finding Dory, het vervolg op Finding Nemo, herinnert de vergeetachtige blauwe vis Dory zich plotseling dat ze familie heeft. Samen met Nemo en Marlin gaat ze daarom op zoek. Uiteindelijk belanden ze in het Zeeleven Revalidatie Instituut met bijzondere bewoners zoals de koppige inktvis Hank, de witte dolfijn Bailey en de slechtziende walvishaai Lot.

vanaf 13 juli: ICE AGE: COLLISION COURSE (originele en NL versie, ook in 3D)

Bij Scrats eindeloze achtervolging van het ongrijpbare eikeltje belandt hij deze keer in de ruimte. Per ongeluk zorgt hij daar voor een kettingreactie die de wereld van Ice Age totaal dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden verlaten Sid, Manny, Diego en de anderen hun huis en maken ze een avontuurlijke, komische reis door exotische landen.

vanaf 20 juli: DE GVR (originele en NL versie)

De GVR is een animatiefilm van Steven Spielberg naar het boek De Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl. Een reus ontvoert het weesmeisje Sofie, maar ze hoeft niet bang te zijn. Het is de Grote Vriendelijke Reus. Sofie ontdekt dat dat niet geldt voor zijn soortgenoten. Daarom smeedt ze samen met de GVR een plan om kinderen te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

[egg id=”0″]

vanaf 27 juli: MEESTER KIKKER

Een komische speelfilm van Anna van der Heide naar het gelijknamige, succesvolle boek van Paul van Loon. Meester Frans verandert soms spontaan in een kikker. Dat is niet handig, want de strenge schooldirecteur Stork ziet de chaotische Frans liefst zo snel mogelijk vertrekken. Sita en en Wouter doen er echter alles aan om hun lievelingsmeester te beschermen.

vanaf 3 augustus: HUISDIERGEHEIMEN (originele en NL versie)

In Huisdiergeheimen – de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions – volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het schattige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en ladykiller Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige, maar gestoorde konijntje Snowball.

Ga jij naar de bioscoop deze vakantie? En welke film lijkt jouw het leukste?