Een maandje geleden was ik nog zo positief; ik zou gewoon even winkelier worden! En vooral dat ik jullie op de hoogte zou houden van het proces hiervan. Inmiddels kan ik zeggen; dat heb ik onderschat haha. De afgelopen weken ging vooral over Bloed, Zweet en er zijn ook zeker wat Tranen bij gevloeid.

Hard werken

Natuurlijk  wist ik wel dat er waarschijnlijk een en ander tegen zou zitten, maar zoals altijd was dit nog een stukje erger als gepland. Beginnend bij internet / telefonie die niet door Ziggo opgeleverd kon worden, waardoor wij halsoverkop internet via XS4ALL aanmoesten vragen. Ook dat ging niet zo voorspoedig, waardoor wij pas 2 dagen voor de opening internet/ telefonie hadden.

Slapen in de winkel

Geen internet was even niet zo erg, we hadden toch geen tijd om te internetten in de onze winkel met LEGO. Maar omdat er ook geen telefonie was, kon het alarm ook niet aangesloten worden; en dat was natuurlijk wat minder. Daarom heeft mijn man bijna een week in de winkel geslapen; ook niet zo fijn. Hoewel het stiekem wel een jongensdroom zou kunnen zijn; slapen in een LEGO winkel hihi.

De kop is eraf

Inmiddels is de kop eraf, zoals ze dat zo mooi zeggen. En hoe; het was een bizar drukke opening! Ik vertel je er snel meer over; hou ons in de gaten 🙂