Hellup!! In juli zijn mijn zoontjes allebei jarig en dat betekend dus een kinderfeestje! De jongste wordt 6 en daar ben ik wel al uit. De oudste wordt 8 en help… ik weet het niet! Denk je met mij mee?!

De gastenlijst

Een feestje bedenken begint in mijn ogen met de gastenlijst. Wat dat betreft heeft Alec het een beetje lastig; hij zit namelijk in een klas met maar 3 jongens (waarvan hij er een is). In totaal zitten er maar 13 kinderen in de klas; ook niet veel. De vraag; wie nodig je uit?! Hij wil ook een vriendje uit een andere klas; dus het zullen 4 jongens en 3 of 4 meisjes worden. Of nodig je heel de klas uit met een goedkoper kinderfeestje? Help!!

Graffiti workshop

Laten we er even vanuit gaan dat hij niet heel de klas uit nodigt, dan is een Graffiti workshop iets wat op zijn lijstje staat. Hij heeft dat pas met de bso gedaan en hij vond het helemaal stoer. Sowieso is hij wel gek op knutselen én dit is stoer knutselen. Voor jongens is meisjes dus. Het is alleen niet goedkoop; ik moet de mogelijkheden nog even goed onderzoeken.

Jurrassic Golf

Vorig jaar zijn wij in de vakantie bij Jurrassic Golf geweest; een midgetgolf baan in dino stijl. Leuk en stoer, zeker een optie dus.

Met de hele klas

We kunnen er ook voor kiezen om het met de hele klas te vieren en dan voor iets goedkopers te gaan. Met zn allen naar de speeltuin of een tuinfeestje en dan gewoon heel leuk versieren. Ik twijfel alleen of een tuinfeestje gaat lukken gezien onze ruimte.

Nog meer

Lasergame feestje, LEGO feestje, pizza feestje of gewoon Ballorig… help wat wordt het nu! Je hoort het al; wij kunnen niet kiezen. Wie heeft er nog suggesties?!