Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de plasticsoep die zich in onze zeeën en oceanen bevindt en willen hun steentje bijdragen aan het verminderen daarvan. Wij krijgen van onze kinderen ook regelmatig te horen dat al dat plastic echt niet meer kan! De handige groente- en fruitzakjes zijn hier een oplossing voor.

Herbruikbaar

Door in de supermarkt je groente en fruit te verpakken in de mooie herbruikbare zakjes van Gekkiggeit, draag je op een leuke en hippe manier bij aan een schonere wereld. De zakjes neem je mee naar de supermarkt om daar je groente en fruit in te verpakken en zo het gebruik van plastic te verminderen. Uiteraard zijn ze voorzien van grappige teksten die kenmerkend zijn voor Gekkiggeit, zoals ‘One day I’m gonna make the onions cry’, ‘I wish pizza was a vegetable’ en ‘Feelin’ peachy’. De groente- en fruitzakjes zijn niet alleen beter voor het milieu, ze zijn ook nog eens veel leuker dan zo’n dunne plastic zak uit de supermarkt!

Duurzame zakjes

De groente- en fruitzakjes zijn volledig handgemaakt van duurzame materialen en gezeefdrukt met ecologische inkt op waterbasis. De zakjes hebben een formaat van 27 x 31 cm en zijn voorzien van een touwtje, zodat je ze makkelijk kunt dichtknopen. De achterkant van de zakjes is transparant, zodat jij en de kassabediende snel kunnen zien wat erin zit. Je kunt ze keer op keer gebruiken en heel handig: ze kunnen gewoon in de wasmachine.

Duurzame draagtassen

Je trip naar de supermarkt wordt nog duurzamer als je je aankopen niet in een plastic tas naar huis vervoert, maar in een mooie katoenen shopper. Ook deze kun je keer op keer gebruiken. Niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook als je gaat shoppen, naar de bieb of een dagje uit gaat. Uiteraard zijn ook de draagtassen (formaat 38 x 42 cm) gemaakt van duurzame materialen en voorzien van grappige prints en teksten als ‘I only bought candy’ en ‘no drama please’.

Over Gekkiggeit

Gedreven door haar liefde voor interieurstyling en vanuit het idee dat het allemaal wel wat moderner mag, is Rinske webwinkel Gekkiggeit begonnen. Naast muurvlaggen vind je in de webshop moderne tegeltjes, snijplanken, ontbijtplanken en stationery. Stuk voor stuk producten in de kenmerkende en originele stijl van het merk. De producten maken vrolijk, geven een echt ‘hebben-gevoel’ en zijn verkrijgbaar via gekkiggeit.nl of een van de verkooppunten in Nederland.