Zijn jullie ook zo gek op griezelen? Dan is het Halloween feest zeker wel wat voor jou. Ikzelf vind het in ieder geval een superleuk feest, al moet het niet al te eng zijn hoor 😉

Spooktocht

Een aantal jaren werd er bij mijn zus in de buurt een Halloween tocht georganiseerd. Als huis moest je dan aangeven of je hier wel of niet aan mee deed. Deed je hier wel aan mee, dan was het ook de bedoeling dat je genoeg snoep in huis had en dan het huis toch enigzins een beetje eng was aangekleed. Nou, ik kan je vertellen dat sommige daar echt heel erg veel werk van maakte. Van een begraafplaats in de tuin, tot een hekensketel inclusief de heks of zelf een echt zombie familie die doodeng op je af kwamen. Mijn kinderen en neefjes en nichtje vonden dit ook altijd een geweldige avond, want wat is mooier dan lekker veel snoep ophalen en ook nog eens verkleden.

Versieren

Geloof het of niet, maar het is alweer oktober en dus ook weer bijna Halloween. En dat de winkels ook steeds meer mee gaan doen met deze leuke hype is wel duidelijk. Zo kwam ik bij de Hema echt de allerleukste dingen tegen om van het feest een super feest te maken. Wat dacht je van bijv de Spooky marshmallows. Te leuk gewoon om op te eten of uit te delen. Ook de Vampieren folie ballon vind ik echt heel leuk, net als de pompoenslinger. Het pompoenen verkleedsetje is ook zo snoezig, en volgens mij ook makkelijk aan te doen. En bij de Zeeman kwam ik ook heel leuk ondergoed tegen, lekker griezelen in stijl. Ze hebben daar ook leuke tshirts voor een klein prijsje, waarmee de kinderen gelijk in griezelige sferen komen.

Als laatste is Xenos ook echt een aanrader; ook hier hebben ze leuke verkleedkleding. Ook hebben ze spinnen oorbellen (ieeeeeww!) en heel veel versiering!

Is er bij jullie in de buurt ook een Halloween optocht en doen jullie daar aan mee of is dat toch te griezelig voor je ;)?