Ken jij Groupon al? De website bestaat alweer een paar jaar, ik zal het maar eerlijk zeggen, ik ben een beetje verslaafd! Het is gewoon genieten met Groupon 😉 Ik vertel je graag over een aantal van mijn aanwinsten via Groupon!

Lekker uit eten

Een avondje uit met mijn man gebeurd natuurlijk niet zo vaak meer, dus als er een avondje is, dan hebben we vaak wel even de tijd om die te plannen. En het plannen begint natuurlijk bij Groupon. Ik vind het heerlijk om naar alle aanbiedingen te kijken, waarmee je soms voor een habbekrats uit eten kan gaan. Je moet wel goed naar de voorwaarden kijken, zo zijn sommige arrangementen alleen op bepaalde dagen geldig. Vaak moet je op tijd reserveren, soms zelfs ruim op tijd! De laatste tijd gingen wij bijvoorbeeld lekker uit eten bij Fuji Fuji, Brooklyn Scheveningen (echt heerlijk gegeten!!) en hadden we een heerlijke brunch bij Vandaag in Utrecht. Maar er staan nog veel meer interessante deals online; je zou bij wijze van spreken iedere week uit eten kunnen gaan!

Cadeaus

Je kunt het zo gek niet bekeken of Groupon heeft het wel eens aangeboden. Gordijnen, tafels, stoelen, kleding, opladers voor de telefoon. Maar ook gepersonaliseerde boekjes, fotoboeken en foto’s op canvas. Ik word altijd een beetje hebberig op de website, erg he?! Let wel even goed op de levertijd; meestal is die wel wat langer. Vaak is het wel het wachten waard!
Ook een leuk cadeau; donuts!

 

Uitjes

Ook voor uitjes kun je terecht bij Groupon. Vorig jaar hadden wij bijvoorbeeld voordelige kaartjes voor het Muiderslot via Groupon en je kunt ook heel voordelig een slipcursus bestellen. Er zijn zelfs aanbiedingen voor het rijden in een Ferrari! Mijn laatste aankoop vind ik zelf een hele bijzondere; een heus Moordspel met overnachting in een kasteel! We gaan pas in januari; maar ik kan echt niet wachten, dat staat al jaren op onze bucket list, meedoen met een moordspel.

Kijk jij ook wel eens bij Groupon? En wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

Tip: Kijk ook eens bij VidaXL