Er zijn de komende periode weer allemaal leuke dingen te doen en te kopen, die je niet mag missen!! Hierbij een overzicht!

Superjuffie-actie bij Kinepolis

Ken jij de boeken van Superjuffie al? Bij mijn jongste in de klas worden ze voorgelezen; hij vind ze erg leuk. En er komt nu ook een film uit! Je kunt hem vanaf komende week bekijken, bijvoorbeeld tijdens het Kids Weekend bij Kinepolis op 6 en 7 oktober. Een gedeelte van de bioscoop staat dan helemaal in het teken van Superjuffie: er zijn spelletjes en kleurplaten in het thema van de film, er kan geknutseld en geschminkt worden, en elk kind krijgt een bekertje welkomstlimonade en een klein cadeautje (op=op).
Superjuffie-winactie; Kunnen jouw kinderen ook niet wachten op deze avontuurlijke familiefilm over een juf met speciale krachten? Check dan de unieke Superjuffie-winactie van Kinepolis waarbij je stoepkrijt voor de hele klas kunt winnen. In een speciale video op de Facebookpagina van Kinepolis roept hoofdrolspeelster Dieuwertje Dir iedereen op om mee te doen. Bekijk de video, geef in een reactie antwoord op Dieuwertjes vraag en duimen maar!

Simyo prijsverlaging

De tijdelijke korting op de populairste internetbundels (1GB en 4GB bundels) wordt verlengd tot en met 31 december. Dat wil zeggen dat een 100 min + 1GB bundel nu slechts €10,- is (op jaarbasis) en 100 min + 4GB bundel €16,- . Klinkt goed, toch?!

Mickey Mouse SMEG koelkast

Psst…. ik ben bijna jarig! En niet zomaar jarig; ik word 40 jaar! Daar hoort wel een super cadeau bij, vind je niet. Zoals deze hele gave limited edition Mickey Mouse jubileum FAB koelkasten, van SMEG! SMEG koelkasten zijn persoonlijk een beetje boven mijn budget, maar wat zijn ze altijd gaaf! En ja, deze helemaal; vind je niet! Helaas zijn er maar 90 gemaakt, omdat Mickey dit jaar zijn 90ste verjaardag viert. Dus ik ben bang dat het bij dromen blijft…