Dit artikel wordt gedurende de hele maand juni bijgewerkt.

‘De Bellinga’s: Huis op Stelten’ deze zomer in de bioscoop

De beroemde vloggersfamilie Bellinga krijgt een eigen bioscoopfilm. De opnames van de ‘Home Alone-achtige’ film – waarin het hele gezin meespeelt. – zijn al achter de rug. Naast de familie zijn er rollen voor Hetty Heyting, Rian Gerritsen, Rienus Krul, André Dongelmans en Anne Appelo. Ook Hennie Huisman maakt zijn opwachting. De Bellinga’s: Huis op Stelten is vanaf 3 augustus 2022 te zien in de bioscopen.
Het Zwolse gezin Bellinga is een begrip op YouTube. Ze hebben een eigen kanaal met bijna 600.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommigen van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. De Bellinga’s hebben ook een eigen website waarop zij hun dagelijkse leven delen. Daarnaast maken zij muziekvideo’s en treden op in het theater.

Nieuwe kwartetspellen

Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie! Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, waar je ook nog eens iets van opsteekt: Weetjes Kwartet. De kwartetten bestaan uit grote kaarten die fijn vasthouden en die interessante weetjes bevatten.

Volgende maand verschijnt een leerzame en grappige nieuwe variant: Dierenpoep Weetjes Kwartet. Begint jouw kind te lachen als het over poep gaat? Dan is dit Weetjes Kwartet het spel voor jouw kind. Kinderen leren hiermee de leukste weetjes over de ontlasting van de meest uiteenlopende beesten. Van koalakeutels tot kangoeroekak en van ijsbeerstront tot pandapoep, alles passeert de revue! Weetjes Kwartetten zijn interessant, leerzaam en ideaal om mee te nemen op vakantie!

Terug van weggeweest, in een nieuwe verpakking en met nog meer leukste weetjes. Leer alles over extreme sporten met dit Weetjes Kwartet. Hoe snel gaat een bobslee? Waar komt Judo vandaan? En weet jij waar de ‘X’ in BMX Freestyle voor staat?