Vandaag is het een mooie dag; een hele mooie dag! Nou ja, hij had nog iets mooier geweest als ik in Disneyland Paris was geweest; zij is vandaag namelijk jarig! Het is alweer 25 jaar geleden dat mijn favoriete park open ging; en dat vieren ze samen met al haar werknemers en gasten. Op 12 april 1992 opende het eerste en enige Disney Park in Europa voor het eerst haar deuren in het hart van Europa en sindsdien zijn wij er al vaak geweest.

Disneyfeestje

Speciaal voor deze gelegenheid zijn er vandaag vele exclusieve festiviteiten door het hele resort. En het hele jaar staan er voor de 25e verjaardag nieuwe shows, een gloednieuwe en feestelijke parade, een spectaculaire nieuwe avondshow en vernieuwde attracties op het programma. Reken maar dat wij dit jaar dus een bezoek gaan maken. Sinds de opening hebben meer dan 320 miljoen mensen Disneyland Paris bezocht, wat Disneyland Paris vandaag de nummer één toeristische bestemming van Europa maakt. Voor mij zou dat trouwens ook het geval zijn als ze minder bezoekers zouden hebben 😉

Voor de Cast Members

Grappig detail; ik heb ook ooit gesolliciteerd bij Disneyland Parijs, maar helaas werd ik niet aangenomen 🙁 Jaja, ze zijn blijkbaar streng! Ik denk dat het sowieso een eer is om voor Disney te werken en dat is wederzijds. Wist je dat Disney het enige park waarbij ze het personeel ‘Cast Members’ noemen? Ook tijdens deze verjaardag denkt Disneyland Paris aan haar Cast members, met een grootse en unieke show waaraan 1012 werknemers (‘Cast Members’ dus) en 150 Disney Figuren hebben meegedaan. De show en de muziek zijn speciaal voor vandaag gemaakt en zijn een eerbetoon aan alle gasten en de 15.000 Cast Members van Disneyland Paris. Met dit bijzondere evenement wil Disneyland Paris haar dankbaarheid tonen aan haar Cast Members, die elke dag de Disney magie tot leven brengen. Door hun talent en inzet weet Disneyland Paris elke dag gasten te betoveren en aan te trekken, generatie na generatie.

Voor de fans

Het mag duidelijk zijn; ik ben fan! Daarom vond ik het zo leuk dat ik pas geintereviewd ben over het ‘fan zijn’. Hier volgt snel meer over!
Voor nu; Disneyland Parijs; gefeliciteerd!!