Jaja, ik sta in de Vrouw! Je weet wel, die glossy die iedere zaterdag bij de Telegraaf zit! Het resultaat is echt heel leuk geworden; ik ben er echt heel trots op. Maar laat ik bij het begin beginnen πŸ˜‰

Mickeyfan?

Het is alweer een paar weken geleden dat ik een mailtje kreeg van een journalist; of het klopte dat ik een grote fan van Disney / Mickey Mouse fan ben. Nou euh… ja! Ze was namelijk op zoek naar wat mensen voor een artikel in de Vrouw; of ik interesse had. Natuurlijk, ik vind dat wel grappig. Ze vroeg mij kort uit te leggen waarom ik fan ben en waar dat uit blijkt. Dat probeerde ik ‘kort’ te vertellen haha, maar dat kan natuurlijk niet kort πŸ˜‰ Als reactie kreeg ik dat ze online een oproepje had gedaan en dat ze heel veel reacties had gekregen. Ze wist dus niet zeker of ik er bij zat. Ik ging er eigenlijk al vanuit dat het dan wel niet zo zijn, maar zowaar kreeg ik een berichtje dat ik erbij zat!

De afspraken

We maakten een telefonische afspraak voor het interview en de fotograaf zou mij gaan bellen voor een afspraak. Die zou waarschijnlijk met een visagiste komen; wel grappig dus. Ik weet niet precies wat ik in gedachten had, maar ik dacht dat er gewoon een simpele foto van mij met mijn Mickey knuffel gemaakt zou worden ofzo. Toen ik de fotograaf sprak bleek al dat dat waarschijnlijk niet het geval was. Ik kreeg een enthousiaste man aan de lijn die vertelde dat hij een foto kwam maken; en wel een beetje een spectaculaire foto! Of ik geen zwart jurk had?! Iedereen die mij een beetje kent moet bij deze gedachte waarschijnlijk wel een beetje lachen hihi, ik in ieder geval wel! Ik vertelde hem voorzichtig dat ik geen zwart jurkje heb en dat dat waarschijnlijk ook niets voor mij is. Geen probleem; of ik dan andere Disney kleding had ofzo en samen brainstormden wij een beetje over wat ik dan klaar moest hebben. We maakten een afspraak; hij gaf zijn naam en ik google hem gelijk nadat ik had opgehangen.

Allemaal BN’ers

Ik was namelijk wel benieuwd wie mij ging fotograferen! Ik keek even op zijn website en zag vervolgens allemaal hele gave foto’s; van allemaal bn’ers! Oh hellup; het werd dus wel echt een serieuze fotoshoot! Met het zwarte jurkje nog in gedachten werd ik toch wel een beetje zenuwachtig πŸ˜‰

Het interview

Een dag later werd ik door Tanja, de journalist, gebeld. Een hele gezellige meid die mij van alles vroeg over Mickey Mouse! En ja, dan praat ik wel hihi. Ik vertelde dat ik altijd al gek was op Mickey Mouse en dat ik ooit een poster van Madonna heb omgeruild voor een poster van Mickey! En dat onze oudste zoontje vooral gek op Mickey Mouse was; hij wilde ook alleen maar truien aan met Mickey erop. En toen hij een jaar of 5 was vertelde hij iedereen dat hij later Mickey Mouse wilde worden. Onze jongste die wisselt wat meer van Disneyfiguur; het begon met Teigetje, Simba (Leeuwenkoning), Bullebeest (Toy Story) en nu Dory (Finding Dory). Hij is ook een hele tijd gek geweest op Olaf (Frozen) en wilde ook Olaf genoemd worden. Op het kdv dacht een juf zelfs even dat hij Γ©cht zo heette!

Het was een leuk gesprek en een paar dagen later kreeg ik de draft van het artikel. Grappig om te zien welke punten ze eruit had gepakt; zelf zou ik misschien andere punten hebben gedaan. Maar ik was wel heel blij met de tekst!

De fotoshoot

En toen was eindelijk de dag van de fotoshoot! Ik had mijn zusje uitgenodigd voor morele support; al was dat eigenlijk niet nodig geweest. Visagiste Astrid was er als eerste en jeetje, wat had die een makeup bij zich! Daarna kwam fotograaf CornΓ©, ook een hele gezellige man. Astrid ging met mij aan de slag en Sandra en Corne gingen mijn kamer ombouwen voor de foto. Ik had al mijn spullen op tafel gezet en hij zorgde echt voor een hele leuke opstelling van mijn kamer. Normaal ben ik niet zo van de makeup (zeg maar gerust, niet), maar ik vond het dit keer heerlijk. Ik had er ook alle vertrouwen in dat het goed zou komen! De verrassing was groot toen ik mijzelf met de mooie makeup zag! En daarna mijn nieuwe woonkamer haha, zoals het op de foto is, is het dus niet altijd πŸ™‚

Daarna ging CornΓ© de foto maken; ook grappig om te doen. Ik moest precies zo staan als hij wilde en mijn gezicht per milimeter draaien als hij er om vroeg. Oh en lachen haha. Dat lukte gelukkig wel en Corne en Astrid zorgde ervoor dat ik mij helemaal niet onzeker voelde tijdens de shoot. Bedankt daarvoor, want ik was toch wel een beetje gespannen!

Het resultaat

Dit alles gebeurde rond 20 februari en het artikel zou pas 1 april (geen grap πŸ˜‰ in de VROUW komen. Dat duurde dus nog wel even! Ik mocht van Corne wel een foto van het resultaat maken, maar moest wel beloven om het nergens te delen. Terecht; dat zou wat zijn.
De laatste dagen voor 1 april dacht ik toch wel regelmatig aan; hoe zou het zijn geworden!! En op 1 april stond ik natuurlijk vroeg bij de winkel op de Telegraaf en VROUW; benieuwd naar het resultaat! Je ziet het resultaat hier; wat vind je ervan πŸ˜‰

1) Visasite Astrid aan het werk 2) ik aan het poseren 3) selfie met mijn makeup, met stiekem op de achtergrond Sandra!