Het hele jaar door komen wij de leukste dingen tegen; voor jong en oud. Hier houden wij je graag op de hoogte; lees je mee?

Wenstaartje door de brievenbus

Via de webshop van Wenstaartje kan je jouw collega, vriend(in) of familielid een liefdevolle wens sturen met taartje én kaartje. De schattige taartjes zijn speciaal ontworpen om door de brievenbus te passen. Ze zijn plat van vorm en worden vers verpakt in doorzichtig plastic, om zo lang mogelijk lekker te blijven. In een brievenbusdoosje van stevig karton worden ze vervolgens op de post gedaan. En bij deze zoete attentie hoort een persoonlijk kaartje, die je geheel naar wens kan personaliseren met de handige online tool. Zo verras je je lieve moeder op Moederdag, je jarige neefje, je zieke collega of je gewaardeerde vriend(in) op originele wijze met een traktatie in de brievenbus.

Eigen foto schilderen

Je krijgt jouw foto met cijfers opgestuurd, kleurt de cijfers in met de bijbehorende kleuren en maakt zo een schilderij van jouw foto. Jouw eigen foto schilderen; dat is nog eens een mooi cadeau. Meer fan van Diamond painting? Dat kan ook!

Brownies per post

In The Brownie Kitchen is niks – maar tegelijkertijd ook alles – te gek en wordt er volop geëxperimenteerd met nieuwe smaken. Ben je al fan van de ‘gewone’ brownie, dan ben je hier in de zevende hemel. Wat begon als creatief dessert in de keuken van een restaurant is uitgegroeid tot een complete business. Deze brownie-bakkers weten namelijk wat werkt en blijven liefhebbers positief verrassen met nieuwe creaties.