Rust en regelmatig in huis krijgen; ik vind het best een uitdaging! Ik merk dat het belonen van goed gedrag het beste bij mijn zoontjes werkt, vooral als je het afwisselt. Er zijn ook heel veel verschillende manieren; ik maak het liefst gebruik van beloningskaarten. Daarom hierbij hippe beloningskaarten!!

Beloningskaarten

Deze leuke en kleurrijke beloningskaarten zijn een grote stimulans voor kinderen! Of het worden voor zindelijkheidstraining, goed bij de maaltijd eten, poetsen van hun tanden, delen hun speelgoed, goed gedrag, aardig voor een broer of zus, wordt het lezen van boeken – zult kinderen toevoegen een sticker telkens die ze een verdienen!

Belonen met tokens

Belonen wordt past leuk met deze beloning goudvissen. U kunt deze als leuke en eenvoudige beloning grafieken voor uw kind (of echtgenoot of cursus ;)). De sterren alleen slot door het gat aan de bovenkant en gemakkelijk door het omkeren van de kom te legen uit de vis worden geleegd. Deze bijzondere schaal neemt 15 vormen te vullen, en kan worden gemaakt van veel verschillende kleuren. Deze hoeven monteren vóór gebruik, en alle oppervlakken zal worden bedekt met beschermfolie. Het zelf uitlijnen schroeven doorzetten en aan elkaar schroeven. De 2 gaten zijn perfect voor opknoping met koord of touw.

Mooie countdown

Deze gave poster kun je als aftelkalender gebruiken, maar ook als een beloningskaart. Dubbel plezier dus.

Beloningskalender

Bordje leeg eten, plassen op het potje, op je beurt wachten en vooral niet slaan. Jonge kinderen moeten zoveel leren. Helemaal niet leuk natuurlijk. Maar met deze Dikkie Dik beloningskalender wordt het toch een klein feestje! Spreek met je kind af waar het een sticker voor krijgt. Als het lukt, mag je kind een mooie sticker uitkiezen en plakken. Heeft je kind 10 stickers en is het wolkje vol? Dan heeft ie wel iets extra’s verdiend. Verwennen maar! Zo blijft leren leuk!

Klusjes doen

Als ze wat ouder zijn, dan komen er natuurlijk ook wat klusjes bij die gedaan moeten worden door de kinderen. Daar is dit klusjesoverzicht heel handig voor. Achter ieder klusje kun je aangeven wanneer hij/ zij het klusje heeft gedaan en daarmee kunnen ze punten verdienen. Met genoeg punten kan natuurlijk iets leuks gedaan worden; en daar gaat het om!!

Een gaatje erin

Anders is vaak leuke voor kinderen; en dat geld ook voor deze kaarten. In plaats van een kruisje, krul of sticker; maak je in de  Punch card een gaatje!! Dat kan gewoon met de perforator, of met een leuke puncher. Succes verzekerd!

Nog meer leuke opties

Ben je benieuwd naar nog wat suggesties? Bekijk deze, deze en deze eens!

Psttt… ik heb ze trouwens niet allemaal geprobeerd!! Heb jij ervaring met een van de systemen?