Natuurlijk zegt jouw vader dat Vaderdag niets bijzonder is en dat het iedere dag Vaderdag is. En als je zelf papa bent, dan zeg je natuurlijk ook dat je helemaal geen waarde hecht aan deze commerciële dag. Maar laten we nu gewoon eerlijk zijn; deze zes clichés over Vaderdag zijn gewoon écht waar!

Zes clichés over vaderdagcadeaus

1. Zelfgemaakte tekening

Die zelfgemaakte tekening of geknutselde stropdas van je kleine spruit; het is gewoon echt leuk om dat te krijgen als vaderdag cadeau.

2. Taart of maaltijd

Als ze wat ouder zijn, dan mag het geknutsel natuurlijk wel wat ingewikkelder worden; bijvoorbeeld een lekkere taart of een zelf gekookte maaltijd of iets dergelijks. Als je een beetje geluk hebt, dan houden ze rekening met jouw smaak en maken ze wat jij inderdaad heel lekker vind. De kans is groter dat ze hun eigen lievelingsgerecht maken hihi.

3. Gamer papa’s

Natuurlijk heeft hij cadeauwensen voor Vaderdag; hij laat wel erg vaak vallen dat hij erg benieuwd is naar die nieuwe game! In ons geval zijn dat nieuwe spellen voor de Nintendo Switch. Nog niet zo heel lang geleden heeft hij zichzelf en de jongens al een cadeau gedaan, Donkey Kong Country: Tropical Freeze! Eens luisteren of hij ook over andere games heeft.

4. Slipcursus of lekker klimmen

Eigenlijk is het best stoer als je een stoer cadeau voor Vaderdag krijgt van de kinderen; vooral als je samen een slipcursus met je zoon of dochter mag doen. Dit is natuurlijk wel voor oudere kinderen; dus hier moet onze papa nog even op wachten. Er zijn natuurlijk nog genoeg stoere uitjes, zoals samen naar een klimbos.

5. Stinkerds

Pap, voel je niet aangevallen als je een fles badschuim of parfum krijgt! Dat betekent niet automatisch dat je stinkt, de kids hebben écht hun best gedaan! Hun stinkende best, zal maar zeggen 😉

6. Onbetaalbaar kado

Hoe oud je kids ook zijn, quality time en een dikke knuffel blijven het mooiste cadeau voor iedere vader. Onbetaalbaar, toch?!