WE ARE PREGNANT! Nee, we zijn niet zwanger hihi, We Are Pregnant is een compleet nieuw zwanger- en baby evenement in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. We Are Pregnant is een event gericht op aanstaande millenial papa’s en mama’s kan niet meer alleen bestaan uit standjes in een standaard beurshal. Sfeer, beleving, vloggers, bloggers, influencers en een setting waarbij je van het ene Pinterest plaatje in het andere plaatje loopt is wat een beurs een event maakt. Dat is nog eens iets anders!

INSTAGRAM ONTPLOFT

Dat is precies wat We are Pregnant gaat zijn en is daarom zo uniek en onderscheidend. Voeg daar de mooiste eventlocatie van Nederland, de Werkspoorkathedraal in Utrecht, aan toe en dan is het plaatje compleet. ‘Afgelopen maart hebben we dit concept met ‘Creative Life’ mogen neerzetten’ zegt Sabrina Pieron creative director van We are Pregnant. ‘Instagram ontplofte. ‘Het voelde alsof we met z’n allen een weekend op de camping hadden gestaan en we willen nog niet naar huis.’

WAT KUN JE VERWACHTEN

100 deelnemers die zorgvuldig zijn gekozen op basis van originaliteit en kwaliteit. ‘We krijgen wel 10 aanvragen per dag en slechts een enkele is passend. We selecteren aan de hand van product, website, social en de plannen qua presentatie. Wij zijn verrast door de creativiteit van de markt. Wat is er veel leuks’

Je vindt op We are Pregnant de grotere bekende merken maar juist ook de unieke kleinere vendors met veelal handmade producten. Hoe leuk is het om de makers en de verhalen achter de producten te leren kennen.. Je kunt je inspireren door al het moois wat er te zien is.

BEKENDE PAPA’S en MAMA’S

Op We are Pregnant is een speciale Living waar je niet alleen lekker kunt neerploffen, maar je ontmoet er mama bloggers en bekende papa’s ( o.a. Jim Bakkum, Jan Versteegh) en mama’s (o.a. Kim-Lian van der Meij en Lisa Sips) die ouders worden of net zijn. Je kunt er een masterclass volgen met verschillende onderwerpen. Dit zijn onderwerpen die o.a. aan bod komen: Tips & tricks rondom het slaapritueel van jouw kleintje, Hoe richt ik mijn babykamer duurzaam in? Hoe combineer je werk en privé als creatieve ondernemende moeder?

Win kaarten

Goed nieuws; wij mogen 2×2 kaarten verloten! Doe je mee?