Alle moeders die alleen maar zoons hebben zullen de vraag vast wel eens gehad hebben; ‘ga je nog voor een meisje?’ Ff serieus; natuurlijk niet! Ok, een meisje was natuurlijk ook van harte welkom geweest, maar dan had ik deze voordelen niet gehad!

1 Mama is de liefste

Als ze nog wat kleiner zijn, dan willen ze altijd met mama trouwen! Vooral als je nog niet getrouwd bent, is het toch leuk dat er in ieder geval iemand met jou wil trouwen 😉 Mama is sowieso de liefste en ik krijg de hele dag door knuffels. Nu ze 7 en 9 jaar zijn nog steeds!

2 Lekker stoer

Geen gedoe met strikjes, roze jurkjes en glitters; daar hebben ze natuurlijk helemaal niets mee. Jongens zijn gewoon lekker stoer, als ze hun kleding heel houden, dan is dat heel makkelijk!

3 Lekker ondeugend

Heb jij ook van die boeven thuis? Alleen al aan de ogen weet je dat er weer iets heel ondeugends gaat komen. En daag ze vooral niet uit om in hun blote kont naar buiten te lopen, want dat is echt geen probleem!

4 Net bodyguards

Een dagje op stap met je zoons is als een dagje uit met bodyguards! Ze houden alles in de gaten en zorgen écht goed voor mama. Zolang ze het uitkomt natuurlijk haha.

5 Recht voor zn raap

Van poespas houden ze natuurlijk helemaal niet; als ze het even niet met iemand eens zijn dan geven ze die gewoon een klap. Om 2 minuten later weer beste vrienden te zijn. Daar kan mama nog wel iets van leren!

6 Met LEGO bouwen

Je mag met LEGO bouwen, onbeperkt! Of helpen in ieder geval; het echte bouwen dat nemen ze vaak wel van je over. Maar als jij een LEGO stad wil bouwen; niemand die raar op kijkt haha.

7 Meisjes plagen

Meisjes plagen, kusjes vragen; het is echt zo! De jongste vind een meisje echt heel aardig, maar kan heel boos tegen haar doen. “Want ze mag het echt niet weten hoor mam!” Heerlijk, die logica; ik leer mannen zo beter begrijpen haha. En misschien kan ik ze ook wat vrouwenlogica geven, daar hebben hun vrouwen later weer wat aan!

8 Wandelend moppenboek

Ik hou best wel van een leuke mop en tegenwoordig heb ik ook twee wandelende moppenboeken thuis! Ok, we hebben niet altijd dezelfde poep en plas humor, maar dit gaat helemaal goed komen. Dat kan ook niet anders, met die lieve jongens!