De nieuwe Mizuno Thunder Blade 2 is de ideale sportschoen voor schoolgaande kinderen. Een supersnelle gymschoen die superlicht en erg comfortabel is dankzij de uitstekend dempende middenzool. De stevige zijde van de buitenzool zorgt voor extra stabiliteit en dat voorkomt blessures in de zaal. Geschikt voor de gymles en voor indoorsporten als volleybal, fitness en handbal.

De Thunder Blade 2 ziet er gaaf uit en geeft een optimale stevigheid dankzij het naadloze bovenwerk. Nog een voordeel: de rubberen zool laat geen strepen na. Voor indoorsporten zijn de schoenen van Mizuno misschien wel de beste keuze. Niet voor niets spelen bekende internationals als handbalster Estavana Polman en volleybalster Laura Dijkema op Mizuno schoenen.

Informatie Mizuno Thunder Blade 2

De Mizuno Thunder Blade 2 gymschoen voor kinderen is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs Mizuno Thunderblade 2 € 59,95. Ga voor meer informatie naar mizuno.com.

Over Mizuno

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.