Toen Martine aan mij vroeg of mijn dochters de pop van #snapstar wilde gaan beoordelen of dat ik dacht ze hier al te oud voor waren kon ik gelijk antwoorden dat ik verwachte dat ze dit zeker nog leuk zouden vinden. Mijn oudste dochter Amy is bijna 11 jaar en mijn jongste dochter Esmay net 8 jaar. Ze zijn op het moment nog grote van fan van allerlei soorten poppetjes zoals van LOL ballen en popteenies.

Gelijk enthousiast

Mijn dochters zijn enthousiast als ze de doos zien van #snapstar. De oudste weet gelijk wat het is, ja inderdaad door youtube! De jongste herkent het speelgoed nog niet, maar de pop spreekt haar gelijk aan. Enthousiast wordt de doos open gemaakt en het kost even wat tijd om alle onderdelen los te maken dus ze worden wel een beetje ongeduldig. Ze zijn erg nieuwsgierig wat we allemaal kunnen doen met deze leuke pop. Terwijl de jongste verder gaat met het uitpakken van de pop gaat de oudste de app die er bij hoort op haar telefoon zetten, #snapstar Studio!

Veel voorbeelden

Op de doos staat daarnaast om bij instagram te kijken bij @snapstar.offical! Mijn jongste gaat dit gelijk even bekijken. Er zijn veel leuke voorbeelden op zodat ze een beetje weten wat ze er allemaal mee kunnen doen. Ze vinden het instagram account zo leuk dat hij natuurlijk gevolgd moet gaan worden!

Om zelf de foto’s en filmpjes te kunnen maken moeten we eerst nog de groene achter grond in elkaar zetten. Dit gaat soepel en hij staat hier zo in elkaar. En dan aan de slag met de app! En ik kan je vertellen dat dit een groot succes is. In de app wordt kort en bondig uitgelegd hoe het werk en zonder hulp van mij kunnen ze er gelijk mee aan de slag.

En nog meer

Daarnaast wordt er al gelijk gepraat over welke andere poppen van de serie ze ook nog graag willen hebben. Mijn jongste Esmay wil Lola en de oudste Amy Aspen! Nu zijn mijn dochters binnenkort jarig dus de popen worden nog snel op hun lijstjes erbij gezet op lijstje.nl! En ze hebben geluk want op dat moment waren ze ook nog eens in de aanbieding bij Bol.com. Nu gaan ze hard duimen of iemand ze koopt voor hun verjaardagsfeestje volgende week.

Dus onze conclusie is dat #snapstar poppen een groot succes zijn. Naast het gewoon kunnen spelen met de poppen maakt het interactieve met de app het vooral ook voor mijn oudste dochter het nog een stuk interessanter. Als ontwerpster in spe past dit helemaal in haar plaatje.