Milestone Cards; je hebt er misschien wel eens van gehoord! Er is ook een mini versie van, en wij vroegen Jolanda of zij er een review over wilde maken. Lees snel wat zij de de Milestone Mini Cards vind!

Mijlpalen

Mijn naam is Jolanda en ik ben moeder van Dorian (5 jaar) en Nova (6 maanden) en getrouwd met Ronald. Bij Dorian heb ik nooit echt ‘mijlpalen’ bijgehouden. Ik dacht, ik onthoud het wel. Nou, we zijn nu 5 jaar verder en hoewel ik van alle belangrijke momenten wel foto’s heb gemaakt en – toen ik zwanger was van Nova – eindelijk een fotoboek maakte van zijn eerste jaar, zou ik nu echt niet meer weten wanneer precies hij zijn eerste rol maakte, zijn eerste hapje at of zijn eerste woordje sprak. 

Go with the flow

Je vergeet deze dingen zo snel door alle hectiek van het zorgen voor zo’n klein mensje. En zelf leef ik ook heel erg bij de dag, ‘go with the flow’ zeg maar. Het is zo leuk om te zien hoe je kind zich ontwikkelt van zo’n mini die met melk, slaap en liefde tevreden is – hij was (na twee maanden) een hele chille baby – tot een drukke kleuter die elke dag leert en ervaart, opeens bij vriendjes gaat spelen en met de mooiste verhalen thuiskomt van school. Elke dag groeien ze weer een beetje meer. En de tijd gaat zo hard… Daarom is het zo leuk dat ik nu bij Nova wel een poging ga wagen om alle belangrijke momenten vast te leggen via de Milestone Mini Cards, die Martine mij toestuurde. 

Mooie momenten

Mijn eerste kaartjes heb ik al geschreven! Nova kreeg onlangs haar eerste hapjes dus dat moesten we natuurlijk even vastleggen. En ook toen ze precies zes maanden oud was, kon ik de kaartjes goed gebruiken! Binnenkort krijgt ze haar eerste brood, we gaan – nu het weer kan – nog floaten, naar babymassage én ik heb nog geen kans gehad om met haar te zwemmen: allemaal momenten die ik met de kaartjes nog kan vastleggen.

Mijn ervaring

Alleen al het doosje ziet er superleuk uit – en daarmee zijn de Milestone Mini Cards ook zeer geschikt om cadeau te doen. Aan de binnenkant kun je opschrijven van wie het doosje is. Erg leuk voor later! De kaartjes zelf hebben allemaal een eigen opdruk met allerlei vrolijke printjes en zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. Ik heb bijvoorbeeld het kaartje met fruit gebruikt om Nova’s eerste hapje vast te leggen. Ze vond het kaartje ook om op te eten… 

Het leuke is dat veel kaartjes een neutrale opdruk hebben, zodat je werkelijk alle mijlpalen – ook de niet-gebruikelijke – kunt vastleggen. Grote broer Dorian heeft een paar kaartjes gebruikt om te oefenen met zijn naam schrijven. Niet helemaal de bedoeling, maar eigenlijk ook wel weer heel erg leuk om te bewaren voor later!

Broerlief test de kaartjes ook!

Over Milestone Cards

Voor alles is een eerste keer. Het eerste lachje, de eerste stapjes en de eerste woordjes zijn één van de bijzondere momenten die je met je kleintje meemaakt. Het zijn allemaal mijlpalen. Leg met de geweldige kaarten van Milestone Cards al deze momenten vast. De kaarten zijn in een kleurrijke doos verpakt, waardoor het ook een ontzettend leuk geschenk is om te geven.