Mijn jongste dochter is pas jarig geweest en heeft toen van verschillende mensen geld gekregen. Toen kwam natuurlijk de grote vraag wat ze hiervan wilde gaan kopen. Al enige tijd sparen ze bij ons thuis LOL surprise ballen, die zijn er dan inmiddels in grote aantallen. Dus ging ze bij de speelgoed winkel natuurlijk als eerste deze hoek in. En daar stond de LOL-surprise Glamper… De keuze was snel gemaakt! Eindelijke een plekje voor al haar LOL poppen en op de doos stond ook nog eens met 55 verrassingen.

In elkaar zetten

Thuis gekomen moest hij natuurlijk gelijk open gemaakt worden en in elkaar gezet worden. Nou, deze mama was heel blij dat je tegenwoordig alles op internet kan terugvinden. Want het in elkaar zetten was goed te doen met de beschrijving die meegeleverd werd, maar hoe moest de glijbaan erin gezet worden? De stang van de glijbaan was toch echt te lang. Tijdens het zoeken op internet leek ik niet de enige te zijn die hier moeite mee had en bleek het dat we de boog waar hij aan vast moest komen zitten gewoon nog even iets verder omhoog moesten zetten. Achteraf heel logisch. Verder kon mijn dochter alles zelf in elkaar zetten, waarbij ze in de ene verbazing in de andere viel.

Heel leuk

De camper is echt heel leuk in elkaar gezet en de onderdelen zijn op verschillende manier te gebruiken. Zoals dat het zwembad omgebouwd kan worden naar een loper voor een echte LOL-modeshow. Daarnaast erg leuk dat alle maten poppen gebruikt kunnen worden bij de camper. Er zaten verschillende onderdelen net zoals bij de LOL ballen zelf ook in verpakkingen. Dit maakte het open maken nog extra leuk en natuurlijk niet te vergeten de exclusieve LOL-pop die erbij zit. Onze conclusie is dat de glamper een groot succes is. Je kan er op veel manieren mee spelen, maar is ook weer goed compact op te bergen.

En nog meer

Inmiddels zijn we op vakantie in Oostenrijk en kon de glamper helaas niet mee. Sorry maar de auto zit met twee volwassenen en twee kinderen toch echt te vol. Maar ze mochten van Oma nog iets kopen tijdens de vakantie. En je raad het al iets van LOL. En deze keer werd het de LOL-surprise meubels set. In tegenstelling tot de losse ballen kun je hierbij zelf kiezen waarvoor je gaat. Mijn dochter koos gelijk voor de set met ijskar, want hierbij zat toch echt haar favoriete LOL-surprise pop. Het lijkt een klein doosjes maar deze is uit te vouwen waardoor ze gelijk een leuke achtergrond heeft om mee te spelen. Ze kan nu niet wachten totdat we thuis zijn en ze hiermee samen met haar LOL-surprise Glamper kan gaan spelen. En daarnaast kunnen ze hier niet wachten op wat het volgende nieuwe van LOL-surprise wordt!