Sinds een tijdje heeft LEGO een nieuw thema; LEGO Dots! Dit is echt eens iets anders; van vrolijke armbandensets tot spullen voor op jouw slaapkamer: met DOTS kunn je altijd creatief en op hun manier lekker bezig zijn. Wij probeerden het uit; lees je mee?

LEGO Dots armbanden

Mijn jongste dochter had al lang een armband van Dots op haar verlanglijstje staan. Dus ik samen met haar fijn op de fiets naar de legowinkel bij ons het dorp. Het was mooi weer dus fijn om even buiten te zijn. Natuurlijk met inachtneming van alle maatregelen ivm Corona en in kader van help de lokale middenstand een goede reden om er even heen te gaan. Er is een leuke collectie met de verschillende kleuren armbanden. Mijn jongste dochter ging voor de Kosmisch wonder armband. Toen we thuiskwamen werd hij gelijk in elkaar gezet. Hier had ze geen hulp bij nodig. De Dots zijn makkelijk te plaatsen op de armband en er is veel variatie in hoe je ze op de armband kan doen.

Ze zijn geslaagd

Natuurlijk was deze ene armband niet voldoende. Ondertussen hebben we ook de funky dieren, tortelduifjes en schitterende eenhoorn armbanden in huis. Wat het variëren op de armbanden extra leuk maakt is het zakje extra Dots wat je erbij kunt kopen. Hierin zitten diverse soorten smileys en leuke gekleurde figuurtjes waardoor ze nog meer kunnen afwisselen met de armbanden. Natuurlijk worden de armbanden ook gewoon gedragen en we merken dat de Dots goed op de armbanden vast blijven zitten. We zijn er nog slecht één dot kwijtgeraakt. Een groot succes dus hierin huis.

Nog meer leuks

Zoals jullie wel begrijpen wordt er nu hard gespaard hier in huis voor de andere producten Dots. Ik ben heel benieuwd was ze als volgende gaan kopen, het ananas pennenbakje, dieren fotohouders of toch regenboog sieradenhouder. Als je nog verder wilt bouwen, dan zijn de onderdelen ook leuk om bijvoorbeeld een soort van mozaïek mee te maken.