Weet je nog dat ik pas naar Dubai ging, zonder kinderen? Het was nachtjes aftellen voor de kinderen (en voor mij trouwens ook!). KLM hoort dit waarschijnlijk vaker en introduceert daarom een speciaal nachtlampje: een nachtjeslampje voor kinderen van (zaken)reizigers!

Hoeveel nachtjes nog?

Als je als ouder vaak op reis bent, dan vragen de kinderen vaak vast regelmatig ‘hoeveel nachtjes nog?!’ Logisch, want ze willen natuurlijk dat papa of mama zo snel mogelijk weer terug is! Nachtjeslampje. Hiermee kunnen de allerkleinsten exact zien hoeveel nachtjes ze nog moeten wachten voordat de geliefde mama of papa weer thuiskomt. Niet alleen de allerkleinste trouwens, ook wat grotere kinderen. Sterker nog; ik vind het ook wel een heel handig nachtlampje voor volwassene die heimwee naar hun geliefde hebben!

Lichtgevende vliegtuigraampjes tellen

Het lampje heeft de vorm van een vliegtuig en voor elke nacht dat een familielid onderweg is, brandt er een lichtje achter de vliegtuigraampjes. De lichtjes doven vervolgens een voor een. De dag van thuiskomst is de dag waarop ze allemaal zijn gedoofd.

Het KLM Nachtjeslampje is voor iedereen vanaf 7 april te koop via de webshop van KLM voor € 39,95. Deelnemers van het zakelijke besparingsprogramma BlueBiz die voor 1 mei via een ticket boeken, maken kans om het KLM Nachtjeslampje te winnen.