Zoals belooft iedere vrijdag een Flashback, dit keer naar de zoektocht naar mijn trouwjurk. De duurste jurk die ik ooit aan heb gehad en sowieso één van de weinige jurken 🙂 Lees je mee?

Honeymoonshop

Van de week keek ik ‘Say Yes To The Dress’, sponsered by Honeymoonshop. En toen kwam het allemaal weer terug, mijn jurk komt daar ook vandaan namelijk! Ik weet niet meer precies wanneer wij gingen, maar ik ging samen met mijn moeder, schoonmoeder en met mijn zusje. Zelf ben ik niet het type dat heel haar leven al over de bruiloft of trouwjurk droomde, maar ik wilde wel een mooie trouwjurk. Zonder teveel franje en niet te truttig, verder wist ik het eigenlijk niet.

Aan de slag

Ik weet nog goed dat we geholpen werden door de vrouw van Honeymoonshop. Ik vertelde haar ongeveer wat ik nu vertelde en vervolgens mochten wij tussen de trouwjurken duiken! We zochten allemaal een trouwjurk uit en ook de vrouw van Honeymoonshop zocht een of twee jurken uit. Ik paste eerst de jurk die ik zelf uitgekozen had. Geen idee meer hoe die er uit zag, maar ik weet nog goed wat voor kunst het was om mij in die jurk te krijgen. Hij was namelijk een of twee maten te klein, maar daar hebben ze wel trucjes voor. Ik vond het heel bijzonder om de jurk aan te trekken, spannend! De rest van het gezelschap zat netjes te wachten tot ik klaar was, net als in de serie.

Showtime

Toen hij eenmaal aan was, showtime! Nogmaals, ik heb geen idee meer wat voor jurk het was, foto’s maakten we toen niet zoveel. Jammer he! Het was wel een mooie jurk, maar toch niet helemaal mijn ding. Daarna paste ik de jurk die de vrouw had uitgekozen. En echt, dat was hem gewoon! Hij zat heel mooi, lekker (voor zover dat kan haha) en hij was gewoon heel mooi! Ik bleef maar glimlachen toen ik hem aan had, dat is toch wat een trouwjurk moet doen.

Uiteindelijk heb ik nog wel een derde jurk gepast, maar het was al snel duidelijk; het werd jurk nummer 2.

Op maat gemaakt en verstoppen

Uiteindelijk moest ik nog één keer terug om hem goed te passen en daarna om hem op te halen. Ik kreeg ook nog tips en trucs hoe het beste te lopen met de jurk; want dat is nog best een klus. En wat dacht je van naar de wc gaan of de auto in?
Ik haalde de trouwjurk pas een paar dagen voor de bruiloft in huis, daarvoor hangt hij toch maar in de weg. En Leo mocht hem niet zien. Uiteindelijk heeft hij de jurk wel gezien voordat we gingen trouwen! Tijdens een bruidsshow, waar wij later nog een keertje heen gingen. Toen ik hem zag kreeg ik een hele rode kop, alsof hij zou kunnen zien dat dat hem was. Hij had natuurlijk niets door en zei er ook niets negatiefs over hihi.

Hoe moet ik die auto in...?

Hoe moet ik die auto in…?

trouwjurk3

Wat zit daar??

Als een echte bruid

En toen kwam de trouwdag, de dag dat ik hem écht aanmocht en aan Leo mocht laten zien. Wat voelde ik mij stralen in die mooie jurk en met Leo naast mij. Natuurlijk was mijn bruiloft niet de mooiste dag van mijn leven, gelukkig zijn er veel meer mooie momenten! Maar hij staat wel in mijn top 10 én het was zeker de dag dat ik mij het mooist voelde!

Heb jij ooit een trouwjurk gekozen? Of staat dit nog op jouw lijstje? Ik ben benieuwd!

trouwjurk4