1 juni is een speciale datum voor mij en mijn Leo! Sinds 2000, omdat wij sinds deze datum een setje zijn! En sinds 2008, omdat wij toen op 1 juni getrouwd zijn! Dat betekent dat wij afgelopen week 15 jaar samen waren, waarvan alweer 8 jaar getrouwd!

Kristal en brons

15 en 8 jaar, ons kristallen en bronzen jubileum. Als je 15 jaar getrouwd bent, dan noemt men dit namelijk een kristallen jubileum en 8 jaar is het bronzen jubileum. Niet dat we iets met kristal of brons gedaan hebben, maar wij hebben ons jubileum wel bijzonder gevierd! Met een trip down memory lane; terug naar een aantal plekken die belangrijk is geweest voor ons. Zo hebben wij geluncht waar bij Hotel New York, waar wij ook sliepen toen wij 5 jaar samen waren. En waar wij onze trouwfoto’s hebben laten maken.

Slapen in Heaven

Verder hebben wij een ‘hemelse’ nacht gehad in de Euromast, in suite Heaven om precies te zijn. Ook bijzonder, want in de Euromast zijn wij 8 jaar geleden getrouwd en toen bleven wij ook een nachtje slapen, in de suite Stars dan wel. Binnenkort meer over deze bijzondere slaapplek!

Onze trouwfoto’s als selfies

Zoals ik al vertelde hebben wij geluncht bij Hotel New York en daarna hebben wij onze trouwfoto’s nog een keertje gemaakt… als selfie! Nou ja, een poging gedaan in ieder geval! Het resultaat is wel grappig, maar oh wat ben ik blij dat wij Sonja van Driel hadden om perfecte foto’s van onze perfecte dag te maken! Wat vinden jullie van het resultaat?

trouwfoto3

trouwfoto2

trouwfoto1