Iedereen heeft wel een aantal dingen die hij of zij raar vind van zichzelf, maar er toch niet van af kunnen komen. Lees je mee met mijn 5 afwijkingen, waar ik soms echt niet blij mee ben.

Stofzuigen

Mijn man zegt wel eens met een gekke bek, de buren weten precies als wij weer eens een daagje weggaan. Ik moet altijd nog even stofzuigen voordat we gaan en meestal zet ik de kinderen vast in de auto en ren ik even vliegensvlug met de stofzuiger door de kamer en soms ook nog op de bovenverdieping. Ik wil graag in een schoon huis thuis komen.

Lange nagels bij kinderen

Ohhh, dat vind ik zo’n naar en vies gezicht. Meestal is het ook nog zwart eronder. Brrr, daar krijg ik dus echt de kriebels van. Helaas wil dochterlief haar nagels laten groeien en ik moet mij echt heel erg inhouden om niet het nagelschaartje te pakken. Af en toe doe ik dat soms toch, daar is zij dan niet blij mee. Ook lange teennagels vind ik echt heel naar en onverzorgd om te zien.

Te laat komen

[egg id=”4″]Ik kan dus gewoonΒ niet te laat komen. Hoe ik soms ook wel eens mijn best doe, het lukt mij niet. Ik heb het maar opgegeven en geaccepteerd dat ik overal 10 minuten te vroeg bent.

Schoon en opgeruimd een blog schrijven

Een blog schrijven lijkt zo makkelijk. Je schrijft even een stukje, foto erbij en klaar is kees. Nou, daar vergis je je behoorlijk in. En ik kan het ook nog eens alleen maar als het stil, netjes en opgeruimd is in huis. Is dit niet het geval, dan kan ik mij niet concentreren en komt er niks uit mijn handen. Ik blijf dat maar denken aan alle klusjes die ik nog moet doen. Dus ik zorg er nu maar voor dat alles opgeruimd is en dat ik een blog schrijf als de kinderen op school zitten.

Bankhangen

Hoe graag ik ook een heel actief mens zou willen zijn, in de avond lukt mij dit echt niet. Blijkbaar ben ik nogal gehecht aan mijn routine en kan ik daar erg moeilijk van afwijken. Ergens in de afgelopen jaren is het dus een gewoonte geworden dat ik ‘s avonds alleen maar op de bank kan/wil zitten. Gelukkig werk ik ook nog regelmatig ‘s avonds en heb ik ook nog wel eens afspraken, waardoor ik gedwongen wordt om van mijn luie gat af te komen.

Zo, nu weten jullie een paar rare afwijkingen van mij en ik ben natuurlijk wel heel erg benieuwd naar die van jullie….