Jeetje, het is alweer maandag 1 februari, wat gaat de tijd snel! In januari heb ik ook weer heerlijke blogs gelezen; en ik vertel je graag over mijn favoriete blogs!

Mexicaans eenpansgerecht

Ik ben gek op Mexicaans eten, hoewel mijn maag niet zo goed tegen pittig eten kan. Dit is best lastig, maar gelukkig kun je het zelf ook makkelijk maken en dan zo pittig als je wilt. Helaas vind mijn man Mecixaans helemaal niet lekker en dus maak ik het af en toe maar gewoon lekker voor mijzelf. Bij haremaristeit.nl kwam ik dit recept tegen; een Mexicaans eenpansgerecht, Oh en dat vind ik er lekker uit zien! Ik heb het nog niet gemaakt, maar dat staat zeker op mijn todo list voor februari!

Speelgoed weggooien

Nu alle feestdagen voorbij zijn is het weer pijnlijk duidelijk; de kinderen hebben teveel speelgoed! Maarre… opruimen is niet mijn sterkte punt; zeker niet het speelgoed van de kinderen. Famme schreef hier een stuk over; over speelgoed weggooien. Heel herkenbaar!!

Gratis boodschappen

Saskia van Saskia’s wereld heeft er een neus voor; gratis boodschappen! Ik heb er nog niet de tijd voor gehad om al haar tips & trucs te volgen, maar de Ouders van Nu schooltas heb ik wel besteld! Ik ga hem woensdag halen met de jongens; daarna volgt een update!

Cadeau Confessions

Zoals jullie misschien weten blog ik ook voor mijn andere website eenkadovoor.nl. Mijn favoriete rubriek is hier toch wel Cadeau Confession zoals deze bekentenis, van iemand die haar eigen geheime aanbidder is!

Trots zijn op jezelf

Ben jij trots op jezelf? Dat klinkt zo makkelijk, maar voor veel mensen (waaronder mijzelf) is dat echt niet zo makkelijk. Daarom vind ik dit artikel van Deisy zo goed, hier vertelt zij waarom zij trots op zichzelf is. En dat zouden we eigenlijk allemaal moeten doen!

Wat zijn jouw favoriete blogs van afgelopen maand? Laat ze gerust achter in de comments, dan neem ik een kijkje. Het kan natuurlijk ook jouw eigen artikel zijn 🙂