Lieve Martine, toevallig hadden wij van het weekend nog over je. Over jou en dat leuke programma van jou. Ik weet niet meer precies hoe het ter sprake kwam, maar volgens mij zou iedereen die avond naar ‘Heel Holland Bakt’ kijken. Logisch, want wat is dat een leuk programma!

Trots

Natuurlijk spitsen mijn oren zich altijd als ik mijn naam hoor, dus nu ook bij dit gesprek. En gelijk hoor ik mijn moeder trots vertellen dat ik naar jou vernoemd ben, dat vertelt ze iedere keer als jouw naam ter sprake komt. Jij wist dat vast nog niet! Mijn ouders vonden je altijd al een leuk mens en blijkbaar vonden ze jouw naam ook wel leuk. Dat vind ik niet erg hoor, ik ben wel blij met mijn naam.

Even schrikken

Het was vanmorgen dus wel even schrikken toen ik op internet las, en op de radio hoorde, dat je een hersenbloeding hebt gehad! Ach meid, dat is niet niets! Als ik het goed begrijp ben je direct naar het ziekenhuis gebracht, waar men is begonnen met de behandeling. Ook begrijp ik dat je je in alle rust en privacy richten op het herstel van haar gezondheid. En daar heb je helemaal gelijk in.

Naamgenoot

Grappig is dat, ik ken je helemaal niet, maar doordat ik vernoemd ben voel ik mij gewoon verbonden met je. Dus lieve Martine, van harte beterschap en wordt alsjeblieft snel weer beter!