De zomer staat voor de deur en afgelopen schooljaar liep anders dan anders. Daarom is het nu tijd om eventjes lekker bij te komen en van de zon te genieten, zodat we er volgend schooljaar weer goed tegenaan kunnen gaan. Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen heeft HEMA de perfecte Back to School collectie bestaande uit acht leuke thema’s met verschillende prints, kleuren en materialen. De collecties in samenwerking met toffe merken en influencers maken jouw verzameling aan schoolspullen compleet. Daarnaast creëert HEMA met de nieuwe collectie extra bewustwording voor duurzaamheid en milieu. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Mix en match alle items, want hoe het schooljaar er ook uit gaat zien, we maken er een top jaar van. De items zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en op hema.nl

In alle soorten en maten

De nieuwe schoolcollectie bestaat uit verschillende thema’s, waardoor de keuze eindeloos is. Er zijn thema’s met stoere leger-, palmbomen- en fastfoodprints, vrolijke en grappige dierenitems of met opvallende grafische printjes. Ga je voor een cute look? Ga dan voor de schoolspullen in mooie pasteltinten met stipjes- en hartjesmotieven. En wil je echt opvallen? Shop dan de regenboogcollectie met felle kleuren, opvallende prints en leuke materialen. Alle thema’s bevatten alle schoolspullen die je nodig hebt. Van notitieboekjes en schriften tot schrijfwaren en leuke stickers, tapejes, etuis, kaftpapier en nog veel meer.

Conscious jungle

Een extra speciaal thema in de schoolcollectie dit jaar is het conscious jungle thema. Dit thema bestaat uit stoere en hippe dierenprints. Deze vrolijke schoolspullen zorgen niet alleen voor een stijlvolle look op school, maar brengen ook een boodschap met zich mee. Met dit toffe jungle thema wil HEMA de jonge generatie laten zien hoe mooi de natuur is en dat we deze moeten beschermen.
Deze collectie vertelt het verhaal over onze bossen en de dieren die daarin leven. Omdat we als HEMA duurzaam bosbeheer belangrijk vinden is niet alleen deze collectie, maar zijn alle schoolspullen FSC gecertificeerd. Dit is in lijn met het doel van HEMA om al het hout en papier om te zetten naar duurzame alternatieven.

Exclusief bij HEMA: Kalvijn en Beautynezz

Speciaal voor HEMA heeft bekende Youtuber Kalvijn een schoolcollectie ontworpen met, hoe kan het ook anders, paprika’s! En ook dit jaar heeft influencer Beautynezz een uitgebreide collectie ontworpen. Die bestaat uit stoere en hippe jungle prints, voor de echte ‘girl bosses’. Na het succes van vorig jaar heeft HEMA ook dit jaar weer een samenwerking met BLOND Amsterdam. Daarnaast kun je ook bij HEMA terecht voor merken als Little Diva, My Jewellery, NSMBL, Pip, Supertrash, Formule 1, VI, Playstation en National Geographic.

Een echte match

School bestaat natuurlijk niet alleen uit schrijfwaren. Jouw schooljaar is pas echt compleet met de ICT-artikelen van HEMA. Match jouw gadgets met de toffe prints van je schoolspullen. Zo zijn er telefoon- en Airpodhoesjes, oortelefoons, laadkabel, smartphoneringen, USB-sticks en powerbanks. Ook zijn er in de collectie leuke accessoires zoals sleutelhangers, spaarpotten en drinkflessen te vinden.