Nieuwe waterspeeltuin in Plaswijckpark

Op 28 maart start het zomerseizoen in Plaswijckpark. Dat betekent nog meer plezier in dit gezellige familiepark dat het hele jaar geopend is. Naast de dieren bekijken in Dierenwijck, je uitleven in binnenspeeltuin Huis in de Heuvel en rondcrossen in de Verkeerstuin, kan je vanaf begin april ook waterpret beleven in de compleet vernieuwde Havenspeeltuin. Zoef van de glijbaan of speel met de waterspuiten met heerlijk verwarmd water. Kom jij binnenkort ook naar Rotterdam om je een dag te vermaken in Plaswijckpark?

Trailer van RUMBLE: WORSTELMONSTERS

Het duurt nog even, volgend jaar is de film RUMBLE: WORSTELMONSTERS in de bioscoop te zien. Je kunt vanaf nu wel de eerste trailer zien. Deze animatiefilm speelt zich af in een wereld waar monsterworstelen een zeer populaire sport is en monsters worden gezien als steratleten. De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken. De trailer ziet er veelbelovend uit!

Feest met Nijntje

Toen Dick Bruna in 1955 een verhaaltje over een wit konijn aan zijn zoontje vertelde, was dat het begin van nijntje. 65 jaar later is het konijn nog steeds erg geliefd bij veel kinderen. Zilverstad heeft speciaal voor dit jubileumjaar een aantal producten toegevoegd aan de nijntje kindercollectie. Van 8 t/m 10 maart worden deze feestelijk geïntroduceerd.