Jaaa…. het is weer vakantie… herfstvakantie om precies te zijn! Ben jij nog op zoek naar leuke uitjes om met de kinderen te doen? Wij hebben de elf leukste tips van Groupon op een rij gezet, speciaal voor jou. Met speciale tip alvast voor de kerstvakantie!

1 Midgetgolf met onbeperkt pannenkoeken eten

Midgetgolf voor 2-10 personen, naar keuze met onbeperkt pannenkoeken eten. Ideaal voor mensen, groot en klein, die gek zijn op midgetgolf én pannenkoeken, veel pannenkoeken!

2 Soft play park Pier Scheveningen

Play & Bounce Met je ticket krijg je een uur lang toegang tot het overdekte ‘soft play’-park waar je kan spelen met grote zachte bouwstenen, een ballenbak, klimblokken en een glijbaan. Met dit ticket heb je ook toegang tot het trampolinepark van 8 trampolines en 4 zij-trampolines. De maximumleeftijd met dit combiticket is 10 jaar.

3 X-tremeTubing

Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op. X-tremeTubing voor 2 – 8 pers. bij Outdoor Ski & Fun Bergschenhoek is echt gaaf!

4 Kanoën of suppen

Kanoën is niet moeilijk; zodra je dit samen onder de knie hebt, kan je de mooie omgeving van de Rottemeren in je opnemen. Denk aan weidse polderlandschappen en oer-Hollandse molens, en de oude bossen met varens en notenbomen. Ook suppen leer je zo. Binnen een paar minuten sta je al met plezier op de plank en ervaar je de mooie omgeving staand en peddelend op je plank. Er is genoeg tijd: de kano’s en supboarden mag je twee uur lang gebruiken.

5 Ripley’s believe it or not incl.

Beleef het rariteitenkabinet van Ripley’s believe it or not incl.  en kom achter de gekste weetjes. Dit museum op de Dam laat je kennismaken met de intrigerende, vreemde en bijzondere aspecten van het leven. Het interactieve museum is geschikt voor jong en oud en biedt bizarre en ongelooflijke exposities en events. En extra leuk; met dit ticket kun je ook een rondvaart door Amsterdam bij Blue Boat Company. Zo ben je echt een dagje uit!

6 Tickets Het Scheepvaartmuseum incl. rondvaart Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. In twaalf prikkelende en interactieve tentoonstellingen ontdek je als bezoeker op je eigen manier 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis. Dit moderne museum is schitterend gelegen in een historisch pand in hartje Amsterdam. Je kan tijdens je bezoek gebruikmaken van de gratis audiotour of deelnemen aan de rondleiding. En je kan met je museumkaartje zeker het achter het museum te bewonderen VOC-schip Amsterdam bezoeken.

7 Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam: spot nationale en internationale celebrities op de Dam. Maak je klaar voor fameuze interactieve attractie in het hart van Amsterdam. In de unieke wereld van Madame Tussauds beleef je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met je idolen van vroeger en nu in de wereldberoemde expositie met wassen beelden van topzangers, filmsterren, kunstenaars, voetballers en vele andere celebrities.

Bij de ingang word je al verwelkomd door Willem-Alexander en koningin Maxima, even later poseer je voor een foto met oud-president Barack Obama. Zing mee on stage met Lady Gaga of Michael Jackson. Voel aan de sexy sixpack van Justin Bieber en ga een potje voetballen bij Messi of Rafael van der Vaart of kijk in hun kluisjes om hun bijgeloof te ontdekken. Artistieke geesten ontmoeten ook hun grote voorbeelden: Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood en Rembrandt.

8 Diner Hollywood Café en Glowgolf Rotterdam de Kuip

Drie gangen à Hollywood Café  la carte voor 2-4 pers., naar keuze met 18 holes Glowgolf bij Hollywood Café en Glowgolf Rotterdam de Kuip, ja, daar hoeven wij eigenlijk toch niets aan toe te voegen?!

9 Kinderpaintbal

Kinderpaintball voor 2-6 personen met limonade en onbeperkt kogels bij Eventsbakery. Oefen je tactisch inzicht, je schietkunsten en het incasseren van verfkogels tijdens 1,5 uur kinderpaintbal. Je krijgt uiteraard al het benodigd materiaal alvorens onbeperkt met verfkogels op je vrienden te kunnen gaan mikken. Overall aan, masker op, paintballgun in de tengels en gaan. Na afloop kan je het spel analyseren met een limo.

10 Kindermuseum Villa Zebra + poffertjes

Villa Zebra maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het kindermuseum ligt op de Kop van Zuid tussen de Hef en de Erasmusbrug en heeft zodoende een imposant uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. In het Zebracafé staat een spelletjestafel en kinderen kunnen er een boek lezen. Er is een museumwinkel waar je terecht kan voor cadeautjes, werk van kunstenaars uit de tentoonstellingen, prentenboeken, kaarten, creatieve materialen en leuke spelletjes. Ook de omgeving verdient een bezoek: de Wilhelminapier met hoge gebouwen zijn zeer de moeite waard. Als je geluk hebt, zie je ook nog enkele cruiseschepen voorbij komen. Deze aanbieding is geldig voor toegang tot Kindermuseum Villa Zebra + poffertjes.

11 Twee uur lang jumpen

Twee uur lang jumpen tot 10 pers. bij FreeStyle Motion in Rotterdam. Even wat euforie etaleren, calorieën verbranden voor een summerbody of gewoon lekker plezier maken, het zijn allemaal prima redenen om twee uur lang te gaan jumpen bij FreeStyle Motion. Met deze deal krijg jij alleen, met je beste vriend, gezin of kinderfeestje toegang tot de enorme speelhal voor jong en oud. Regels zijn er nauwelijks, behalve deze dan: je moet minimaal 6 jaar zijn om je alleen te mogen uitleven, je moet gripsokken dragen en uiteraard draag je geen kleding met scherpe elementen of sieraden want niemand wil dat er scheuren komen in de trampolines of stootkussens. De enige gaten die geoorloofd zijn om te maken, zijn die in de lucht van geluk als je aan het springen bent.

We zijn zelf al bij FreeStyle Motion en Villa Zebra, dus we hebben nog wel iets op ons todo lijstje staan! Wat ga jij deze vakantie doen?!

Tip; alvast voor de kerstvakantie >> Schaatsen Dagje schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam