Kinderfeestjes; ze zijn al duur genoeg! Gelukkig zijn er manieren waarop het goedkoper kan; bijvoorbeeld via Groupon. Hierbij wat handige tips voor goedkope kinderfeestjes.

Bowlen

Bowlen met bittergarnituur of frietjes, snacks en salade bij Bowling De Molenvliet in Gorinchen! Bij een fanatiek potje bowlen hoort natuurlijk een gezellig bittergarnituur tijdens de wedstrijd óf een volwaardig strijdersmaal achteraf. Met korting, dus ideaal voor een goedkoop kinderfeestje!

Bowlen met ranja

Ook nog een andere tip om te gaan bowlen; 1 uur bowlen met frites, snack en ranja voor 6-18 kinderen bij Sportcentrum de Staver. 60 min. lang mogen kids laten zien dat ze die uitdagende pins omver kunnen krijgen én krijgen ze hun favoriete gerecht, een snack en drinken. Met korting ook weer; ideaal toch?

Stadspel

Voor de wat oudere kinderen; Speel op je eigen locatie een GPS-Stadsspel naar keuze voor 5 t/m 50 personen van Magna Entertainment. Volg je virtuele personage op de kaart van het spel en werk samen om in anderhalf uur tijd de diverse opdrachten succesvol uit te voeren. Er zijn meerdere spellen, dus je kunt kiezen wat het beste bij de kinderen past.

Schilderen

Leuk voor creatieve kinderen; een schilder-workshop van twee uur voor 1-8 personen bij Freestyle Painting in Rijswijk. Met maximaal 8 personen ga je twee uur lang helemaal los met kwast, roller en potten verf. De enthousiaste kunstenares Linda Vrolijk geeft je uitgebreid tekst en uitleg over verschillende technieken. Of juist alleen maar suggesties. Je hebt hoe dan ook letterlijk alle ruimte om je kunstige fantasieën op een canvas van 50 x 50 cm vast te leggen om deze vervolgens thuis of op kantoor aan de muur te laten prijken. Zo leuk en natuurlijk ook weer met korting!

Xtreme tubing

X-tremeTubing voor 2 – 8 pers. bij Outdoor Valley Wintersport, geweldig! Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op. Leuk als aanvulling op het arrangement: Je krijgt 25% korting op 30 minuten Fun Tubing, Splash Tubing of Waterslide. Bij het maken van je reservering kan je dit direct bijboeken.

Bioscoop + friet

Bij een film hoort eten en eten met een film is altijd nét wat leuker. Combineer het met een bioscoopdeal en krijg een filmticket plus een middelgrote puntzak frites plus saus naar keuze (fritessaus, curry of ketchup). Of kies voor de bioscoopdeal Deluxe met een filmticket plus frietje stoof plus frisdrank. Als je je buik rond hebt gegeten rol je door naar de Euroscoop-bioscoop voor wat actie op het witte doek, een hapje eten ná de film kan natuurlijk ook.

Glowgolf + friet

Bij  is het ultieme doel om het gaatje te vinden van diverse holes. En dat is nog zo eenvoudig niet in het donkere decor vol fluorescerende attributen. Een angstaanjagende T-rex bijvoorbeeld, die z’n zinnen op jou heeft gezet, zorgt ervoor dat je ogen meer dan eens afdwalen. De kleurrijke omgeving is zodoende een lust, maar ook een ‘last’ voor het oog. Een 3D-bril (niet inclusief) zorgt dat de beleving nóg intenser wordt, net als wanneer je kleding met witte accenten of fluorkleuren draagt. Deze deal wordt nog leuker doordat je er een frietje van Bram’s Gourmet bij krijgt; ideaal voor een van de goedkope kinderfeestjes!

Wat is jouw favoriet?