De zomer van 2014 was voor ons gezin geen succes. Het ene ongelukkige momentje na het andere. Benieuwd wat ons die zomer allemaal is overkomen?

Zomervakantie

Het begon bij mij, een dag voordat de zomervakantie begon. Samen met mijn dochter zou ik gaan paardrijden, maar dit liep even anders. Ik was mijn pony uit de wei aan het halen, maar had even niet gezien dat er een kuil in het weiland zat. En ja hoor, ik verstap me en verzwik mijn enkel. Uiteindelijk bleken mijn enkelbanden zelfs gescheurd te zijn, dus heb de hele zomer op krukken gelopen en kon niks dus.

Kids

Even later was dochterlief aan de beurt, zij kreeg weer een dubbele oorontsteking. Dus weer antibiotica oordruppels en nog erger, niet meer zwemmen. En dat is voor een kind toch wel het ergste wat er is, niet kunnen zwemmen in de zomervakantie.
Dachten we dat het nu wel genoeg was, niks was minder waar. Zoonlief was lekker met zijn zus in bad toen het volgende ongelukkige moment aanbrak. Ze waren een beetje aan het dolle en ja hoor, zoonlief glijdt uit en knalt met zijn mond op de rand van het bad. Gevolg: voortand eruit (met wortel en al ) en andere tand zat los. Bloedde ontzettend, maar gauw richting de tandarts. Foto gemaakt, gelukkig niks beschadigd. Maar wel een mooi gat in zijn mond.

Dit jaar ook pech

Alleen manlief kwam er goed van af, die had zijn handen vol aan ons. Dit jaar, 2016, begon ook niet echt lekker. Vera brak haar pols en kwam in het gips terecht. Mazzel was wel dat ze zwemgips kreeg, hebben deze vakantie dus wel lekker gezwommen.

Hebben jullie ook wel eens zo’n pech vakantie meegemaakt?