Vandaag, jaja, 1 april! Natuurlijk is het tijd voor grappen en grollen, maar ook de start van de Paasbloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog van Nathalie, veusteveul.nl, bij ons terecht gekomen!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven 2x een tegoedbon van Geluksmuntjes.nl twv van € 12,50! Je kunt hier zelf iets uit kiezen, bijvoorbeeld een geluksmuntje + sleutelhanger + luxe cadeauverpakking! Een geluksmunt is een een cadeautje wat nooit meer vergeten wordt. Een cadeau recht uit het hart, een blijvende herinnering, een liefdevol oprecht gebaar. Geluksmuntjes; klein geschenk, groot gebaar. Er zijn veel verschillende geluksmuntjes; zo kun je iemand verrassen met een geluksmuntje; bijvoorbeeld jouw moeder (leuk voor moederdag!), jouw man of jouw beste vriendin. Succes verzekerd!

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee cadeaubon ter waarde van €12,50 van Geluksmuntjes.nl:

Hop nu naar

Hop je lekker verder naar www.mamavanliam.nl? Dit is het blog van Mèlanie, moeder van Liam dus 😉 Ik heb al veel leuke artikelen gelezen en ben ook erg benieuwd naar de winactie die zij heeft. Allemaal snel naar mamavanliam.nl dus!

Deze Paas hop werd overigens bedacht en georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger, waarvoor dank!