Regelmatig lees ik het weekoverzicht van andere bloggers; grappig om even een kijkje in het leven van een ander! Om eerlijk te zijn weet ik niet ons levend boeiend genoeg is voor een wekelijks overzicht, maar laat ik jullie eens verrassen met een maand overzicht!

Weekendje weg

De maand januari begonnen wij niet in ons eigen huis, maar wij waren lekker een weekendje weg! Met mijn hele familie om precies te zijn, inclusief zusje Sandra dus, ter ere van de 60e verjaardagen van mijn ouders en hun 40 jarige jubileum. Leuk! We zaten in een mooi huis van Roompot Weerterbergen; ideaal. Een paar jaar eerder zijn wij hier ook met de hele familie geweest en ook met zn 4en zijn wij hier al eerder geweest.

Ziek

Veel heb ik trouwens niet kunnen genieten tijdens het weekendje weg; ik was namelijk ziek! Eigenlijk tijdens de kerstdagen had en tijdens het weekendje weg heb ik vooral op bed geleden. Bleghhhh. De jaarwisseling heb ik dus wel eens fijner meegemaakt; al ben ik vanaf 21.30 tot 0.30u wel wakker geweest. Die jongens ook, op zich vermaakte zij zich prima met hun neefjes. Maar om 23.30u was de koek op en wilden ze ineens allebei naar bed. Ze waren er echt klaar mee; stiekem vonden wij dat wel heel jammer. Alec is ook gek op vuurwerk, maar ja, hij wist het zeker. Om 0.00u lagen ze dus op bed, gelukkig konden Leo en ik elkaar wel een gelukkig 2018 wensen 🙂

Vakantie

De eerste week van januari hadden de jongens nog vakantie, maar wij moesten wel gewoon werken. Helemaal fit was ik nog niet, maar goed. Op dinsdag en donderdag gaan die jongens naar de bso, zo ook deze vakantie. Beiden hadden ze een leuke dag; met leuke activiteiten en leuke vriendjes. Dat vind ik altijd erg fijn; de bso kan nog zulke leuke dingen doen; ze willen gewoon hun vriendjes! En gelukkig moesten deze papa’s en mama’s ook welken 🙂

Naar de bioscoop

De woensdag in de vakantie zijn wij lekker naar de film geweest; naar Ferdinant  om precies te zijn. Zelf had ik de film Coco ook wel willen zien, maar de jongste is nogal gevoelig voor alles wat met de dood te maken heeft. Dus ik vond dat niet zo goed idee. Ferdinant was echt een leuke film, grappig, liefdevol en natuurlijk ook met een wijze les!

Naar de oma’s

In het weekend gingen wij ook nog naar de oma’s om een gelukkig nieuw jaar te wensen! Mijn ouders hebben wij natuurlijk gezien met Oud & Nieuw, maar wij waren er nog niet aan toegekomen om naar mijn oma en mijn schoonmoeder te gaan. Vooral bij mijn oma is het altijd weer een uitdaging met twee stuiterende kinderen, maar ze hebben zich weer prima vermaakt. Mijn oma is 87 en dat vinden ze toch ook wel interessant, vooral de oudste.

Dagelijkse dingen

Maandags begon de gewone werkweek weer… wel weer even wennen!